Nassim Nicholas Taleb går til og med lenger ved å si at det svært usannsynlige, såkalte Black Swan hendelser, styrer det meste av vår verden, skriver Entrepreneur.com.

Her er fem daglige vaner du kan bruke for å dra nytte av flere slike hendelser:

1. Gå i folksomme gater

De fleste usannsynlige hendelsene i livet ditt skjer på grunn av mennesker. Du vet aldri hvor du vil snuble over din drømmeperson, din neste mentor, en fremtidig arbeidsgiver eller arbeidstaker.

Så unngå den ensomme stien som vil få deg til å gå glipp av potensielle muligheter.

2. Bruk en time hver dag til å prøve ut ting som "ikke kan" fungere

Ingen vet hva som kan eller ikke kan fungere. Det er fælt at mange mennesker som ikke tror at noe vil fungere, ikke engang prøver det. Det er ved å prøve nye ting, og gjerne ting som "ikke kan" fungere, at nye oppdagelser skjer og innovasjon blir skapt.

3. Gjør om på dine rutiner

Å gjøre ting annerledes vil gjøre at du utfordrer deg selv og at du får et nytt perspektiv på hverdagen. Det vil hindre deg fra å bare gjette hvilke endringer som kan gjøres ved å tvinge deg til å faktisk eksperimentere, noe som kan føre til uventede funn.

4. Del ting i sosiale medier uten noe spesielt mål

Med sosiale medier, kan du nå dele hva som er viktig for deg på bare noen få sekunder. La folk vite hva du driver med og hva du tenker, for hvem vet hva som kan skje? Ja du blir nødt til å dele og redusere alt du holder privat, men det kan åpne opp for potensielle muligheter.

5. Oppfør deg usannsynlig en gang om dagen

I dag skulle jeg ha jobbet, jeg skulle ha festet, jeg skulle hatt middag. Jeg skrev denne artikkelen i stedet. Jeg håper den kan være nyttig for noen. Men det var svært usannsynlig at noen engang ville publisere artikkelen…ikke sant?