Forside | Business Content | Gjør hverdagen lettere med fjernstyring av reklame
Lysbilde32

FAKTA

 • Firmanavn: Expoline AS
 • Org. nummer: 986 439 226
 • Sted: Trondheim
 • Bransje: Messeutstyr
 • Tema: Kontorlokaler
 • Telefon: 0047 93000200
 • Nettside
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Expoline er et selskap i sterk vekst innen salg og produksjon av markedsmateriell, messe og utstillingssystemer, skilt, storformat, dekor og mye mer.

Business Content

Gjør hverdagen lettere med fjernstyring av reklame

Digitale skjermer

Tiden da du måtte fysisk skifte ut reklameplakatene for bedriften din er over. Nå kan det aller meste gjøres digitalt, med fjernstyring fra mobil eller Pc. ​

Fjernstyring av digitale skjermer er særlig nyttig dersom du har reklame og markedsføring fordelt over større geografiske områder.

– Istedenfor å bruke tid og penger på å trykke, frakte og sende ansatte rundt for å oppdatere hver eneste reklameplakat, kan du i ro og mak gjøre dette fra egen pc, uavhengig hvor du eller skjermene befinner seg. På ubegrenset antall skjermer, og gjerne til lavere kost enn tradisjonelle reklameplakater, sier Gian Carlo Buoso, Daglig leder hos Expoline.

Det skal være enkelt å bruke

Digitale skjermer blir mer og mer vanlig, og finnes i stadige flere formater og versjoner. Dagens løsninger monterer du enkelt, slik at bedriftens budskap lett skal nå ut til målgruppene.

– Vi leverer Livescreen som infosystem. Her kan du i sanntid publisere videoer, bilder, vise info fra sosiale medier, samt lage egne kampanjer direkte i systemet. På denne måten har du oversikten over alt som skjer med markedsføringen av bedriften din, hvor som helst – og når som helst, sier Buoso.

Det er ikke bare enkeltbedrifter som kan ha nytte av å velge digitale skjermer og fjernstyring til kampanjene sine. Butikker som tilrettelegger for at underleverandører får vist produktene sine, ut til der forbrukeren faktisk befinner seg, kan også ha nytte dette. Dette har økt i popularitet hos kjøpesentre.

– I mange kjøpesenter er det slik at noen butikker ligger mer bortgjemt enn andre. Da kan disse leie skjermer fra oss, og sette de et sted folk flest blir nødt til å gå forbi. På denne måten kan butikkene fremme tilbud og produkter, og tiltrekke seg kunder de ellers ikke ville hatt, sier Buoso.

Digital frosting

I den digitale skjermverdenen er det ikke kun reklameskjermene utenfor virksomheten som gjør hverdagen enklere for bedriftene. Innad i bedriften er det også viktig at ting fungerer som det skal. Det er ingen tvil om at lys og åpne kontorer skaper en følelse av trivsel og et hyggeligere arbeidsmiljø på arbeidsplassen. Men like viktig er kanskje muligheten til å lukke seg inne, for eksempel ved behandling av pasienter på legekontor, eller i møter med sensitiv informasjon.

Digital frosting  er et kjempetilbud til bedrifter som vil ha i både pose og sekk, sier Buoso. Vi bruker smartfilm, som ved hjelp av strømimpulser endrer dine glassflater fra transparent til frostet via fjernkontroll eller en app på mobilen din. På denne måten kan du regulere lys og innsyn. Folien stenger også for UV-stråler, lys og varme når den er frostet.

– Å froste betyr å dekke glassoverflater med en folie som ser frostet ut, gjerne med logo eller andre motiver på. Alle glassdører og vegger må merkes, slik at folk ikke gå inn i dem. Fordelen med å bruke digital frosting er jo at du selv kan velge når veggene skal være frostet, og når det kun skal være glass. Bruker du de på vinduer ut for eksempel, kan du slippe lyset inn, samt stenge innsynet når du skulle ha behov for det.

Vet du hvilke muligheter du har?

Den 23. Mars åpner Expoline sitt nye showroom ved Bjørvika i Oslo. Her kan du oppleve digitale skjermløsninger, og hvordan fjernstyring kan forenkle hverdagen . Er du klar over hvilke digitale løsninger som finnes for bedriftens behov? Kom innom showrommet for en hyggelig oppdatering på det som skjer i den digitale verden.

Se mer mer her!

vann

Rent vann på jobben bør være en selvfølge

Slik sørger du for å drikke mer vann på jobben.

Løsninger for vann på jobben
expandia 1

Midlertidig kontor – fra idé til innflytting på få uker

Expandias forretningsidè er å tilby utleie av spesialtilpassede lokaler for kontor, skole, barnehage og bolig i en midlertidig periode. 

Flyttbare lokaler
ramboll 2

Hvordan forberede seg på en ukjent fremtid?

Hva har oljeselskapet Shell, Sør-Afrika og UDI til felles? De har alle forberedt seg på en ukjent fremtid ved bruk av scenarioutvikling. 

Scenarioutvikling
Bilde: Rune Rimol partner og fagansvarlig for konsulentselskapet Assessit AS.

Dette kjennetegner de beste unge lederne

Norske organisasjoner investerer mye i å utvikle unge ledertalenter. Men brukes ressursene riktig og på de rette kandidatene? 

Utvikling av ledertalenter
Kaffe på jobben som smaker godt

Er du stolt over kaffen du serverer?

Vil du at dine kunder og ansatte skal kunne gå ut fra møter og pause med en god følelse i kroppen? En god kopp kaffe bør være sentralt i en bedrift, og førsteinntrykket er det viktigste. Hva forteller det deg dersom du åpenbart viser både kunder og ansatte at du velvillig investerer i god kvalitet - helt ned til den minste detalj? Er du stolt over kaffen du serverer? 

God kaffe på jobben
sand_2_700x500

Papirløst regnskap med BankID

Sand Økonomi driver papirløst regnskapskontor. Resultatet? Mange nye og innovative kunder. Avtalene signeres selvsagt elektronisk med BankID.

Digitalt signering av avtaler - BankID
ProEXR File Description=Attributes=cameraAperture (float): 36.000004cameraFNumber (float): 5.600000cameraFarClip (float): 73140.000000cameraFarRange (float): 1000.000000cameraFocalLength (float): 32.000000cameraFov (float): 58.356991cameraNearCli

Det handler om å ta seg pauser fra hverdagen

Man får ganske enkelt økt livskvalitet av et godt bad

Pause i hverdagen
God kaffe på jobben

3 hemmeligheter bak en god kaffe

Dyr kaffemaskin eller dyre kaffebønner av høy kvalitet? Begge deler høres ut som den perfekte oppskrift på en nydelig kopp kaffe - men de er ingenting uten hverandre eller et tredje, like viktig, element. 

God kaffe på jobben
AJ_ledernytt2

Lyddemping på kontor – Dette må du tenke på

Forstyrrende støy på jobb er et vanlig problem, spesielt i åpne kontorlandskap.

Lyddemping på kontor
Tove Gartland i Assessit.

Hvordan sikre god ledelse i fremtiden?

Dagens ledere står allerede overfor store utfordringer og muligheter som følge av teknologisk utvikling. Hvordan påvirker dette virksomheters evne til å sikre god og effektiv ledelse også i framtiden? 

Lederegenskaper som ikke synes på CV
God kaffe på jobben

Smaker kaffen surt?

Sur kaffe er sjelden en særlig god opplevelse. Selv ikke den dyreste kaffemaskinen på markedet kan redde deg unna rynkede bryn og merkelige grimaser der - lær deg heller hvordan du kan unngå nettopp dette problemet. 

Hvordan få god kaffe på jobben
Kaffetrender og kaffemaskiner

Kaffetrender i senere tid

Verden går fremover - og det gjør også kaffen vi drikker hver eneste dag. Med tiden har kaffebarer og baristaer stadig gjort seg mer fremtredende i landet vårt, noe som har ført til at vi har blitt vant med - og dermed krever - høy kvalitet. Hvorfor skulle ikke din bedrift kunne tilby deres kunder og ansatte, den samme gode kaffen de får servert andre steder? 

Kaffetrender
IMG_7141

Slik gjør du suksess på messene

Skal bedriften din delta på messe, er det lurt å vite hva du bør fokusere på. 

Hvordan delta på messe?
Lysbilde32

Gjør hverdagen lettere med fjernstyring av reklame

Tiden da du måtte fysisk skifte ut reklameplakatene for bedriften din er over. Nå kan det aller meste gjøres digitalt, med fjernstyring fra mobil eller Pc. ​

Digitale skjermer
Br Dahl 1

Få freshe kontorlokaler på 1-2-3

– Det kan faktisk ta så lite som fem minutter å fornye bedriftslokalene dine, 

Frisk opp kontoret
HR 1[1]

Hva med dem som blir igjen etter en nedbemanningsprosess?

Med noen enkle, men viktige grep kan ledelsen minimere de negative konsekvensene for den enkelte medarbeider og arbeidsmiljøet, og etablere et godt grunnlag for veien videre etter nedbemanning.

Omstilling og nedbemanning
Kaffe gjør deg mer positiv på jobben

Kaffe gjør oss mer positive

At kaffe ikke bare har blitt en viktig tradisjon og et tilnærmet «påbudt» produkt å tilby i arbeidssammenheng, vet vi allerede. Men; visste du at kaffe rett og slett påvirker oss til å legge bedre merke til det positive? ​ 

Kaffe på jobben gjør deg positiv
Prosjektledelse

Prosjektleder fikk klarsignal – det burde han ikke fått

Prosjektledelse - dette må du vite for å lykkes med prosjekter

Prosjektledelse
Belbin_promotion_1a_HMS_Melhus_teamet

Hvordan lykkes med teamutvikling i praksis?

Enere og talent er viktig, men ingenting slår et godt samspilt lag med den rette kompetansen. Det handler ikke bare om holdninger og gode intensjoner. Det handler om bevisst trening basert på kunnskap om hvem vi er og hvordan vi påvirker hverandre på godt og vondt.

 
Slik lykkes du med teamutvikling i praksis
161020-02-Ledernytt bilder til digital-Kristin Henry02

Anskaffelse av kaffemaskin til din arbeidsplass.

94 prosent av norske arbeidstakere synes god kaffe øker trivselen på arbeidsplassen. Vi drikker i snitt 3,7 kopper  kaffe hver, hver dag, og 80 prosent av oss drikker mer enn 2 kopper kaffe i løpet av en arbeidsdag.

Kaffemaskin på jobben
_L2A2271b

Bedriftshelsetjeneste - God helse og godt arbeidsmiljø for overskudd og lønnsomhet

Bedriftshelsetjeneste. Når de ansatte har det bra, jobber de bedre. Med et helhetlig syn på bedriftens og de ansattes helse, leverer vi løsninger som bygger godt arbeidsmiljø, gir friskere ansatte, reduserer sykefravær og øker overskudd og lønnsomhet.

Bedriftshelsetjeneste - Stamina
Agenter

Fremtiden innen salg!

Agenturer.no er Norges ledende portal for nye forretningsmuligheter og mener at selvstendige salgsagenter og eksterne salgskanaler er fremtiden innen salg. 

Agenturerer
Rune semundseth 3_1024x1536_cropped_1012x689

Medarbeidersamtalen 2.0 – et farvel til det gamle forhøret

Se for deg en festtale der øverste leder omtaler medarbeideren som virksomhetens viktigste ressurs. Se for deg at den samme virksomheten mislykkes grovt med strategiske samtaler, bl.a. medarbeidersamtalen. Hva gjør det med relasjonen mellom leder og medarbeider når samtalen blir et pliktløp og relasjonen ikke klarer å utnytte potensialet i medarbeidersamtalen? 

Medarbeidersamtalen
storefjell 1

Konferansehotell, Storefjell Resort Hotel

Fjellnorges største konferansehotell! 1001 moh i spektakulære omgivelser med personlig vertskap, nydelig mat og drikke.

Konferansehotellet, Storefjell Resort Hotel
FamilieidyllLøvefamilie

Firmatur til Afrika

Hva med en spennende firmatur til Afrika for hele bedriften eller din egen skreddersydde ferietur til eksotiske destinasjoner? 

Firmatur til Afrika
Image 3_1024x696_cropped_1014x564

Kontormøbler kan gi en bedre arbeidsdag

Noen tips til en bedre arbeidsdag, hvordan kontormøbler kan gi deg bedre helse enten du er på kontoret, konferanserommet, verkstedet eller lageret.

Kontormøbler skaper en bedre arbeidsdag
lisens 3

Er du lei av å betale NRK-lisens? La Lisensfri plombere TVene!

Er du lei av å betale unødvendige penger i kringkastingsavgift for skjermer som brukes som monitorer? La Lisensfri plombere TVene!

Lisensfri med TV-plombering
mpx_viermpx_businessprofil

Bedre flyt i din IT-hverdag med Norges raskeste levering.

MPX gjør at din IT-hverdag flyter bedre. Vi har Norges raskeste levering i tillegg til fri frakt på ordre over kr. 1000,-. Vi tilbyr nå også diverse konfigurasjonstjenester for å forbedre et produkt eller for å gjøre ting enklere for våre kunder.

MPX
Rune Semundseth 2

Medarbeidersamtalen - Skrot negativ synsing om skjemaer og tenk muligheter!

Medarbeidersamtalen. Det går ikke en vinter eller vår uten at enten forskere, journalister eller bransjefolk stempler og forkorter medarbeidersamtalen som MAS. Holdningen avslører en ambisjon så lav at ordbruken godt kan være selvoppfyllende profeti, enten det er BI eller Dagens Næringsliv som ytrer seg i denne retning.  

Medarbeidersamtalen
Layout 1

Reklamebyrå

Er du lei av å betale dyrt for grafiske og digitale tjenester som ikke står i stil med kvaliteten som leveres? Da er du kommet til riktig sted.

BMC design - grafiske og digitale tjenester
leger uten grenser_1024x574

Lønnsomt samfunnsansvar

Bedrifters samfunnsansvar har blitt et trendbegrep i norsk næringsliv og har de siste årene hatt en eksplosiv spredning. Hva har fremprovosert denne trenden? Hvordan påvirker dette din bedrift? Og er ikke bedrifters egentlige samfunnsansvar å besørge arbeidsplasser og profitt til samfunnsøkonomien? 

samfunnsansvar
kirurgi_cropped_1024x502

Ansiktsktskirurgi - Norges lengste erfaring innen ansiktskirurgi

Ansiktskirurgi. Vurderer du plastisk kirurgi er det viktig at du går til noen som virkelig kan faget. Det er ingen i Norge som har lengre erfaring med ansiktskirurgi enn dr. Jarl Bunæs og dr. Robby Roarsen hos Bærum Plastikkirurgi i Sandvika. Her kan du være trygg på at du er i de aller beste hender!

Ansiktskirurgi
Tilbake til toppen