Succedo_Morten Dreyer_450x464.jpg

Energisk hodejeger

I moderne lokaler på Solli plass i Oslo, sitter gründer og daglig leder Morten Dreyer. Han elsker det han driver med.

            ­- Helt siden jeg begynte i rekrutteringsbransjen for første gang i 2006, visste jeg at dette var det jeg måtte jobbe med. Det er veldig gøy, og givende, å hjelpe folk med å finne den rette jobben, eller den rette ansatte, sier Dreyer.

            Bedriften hans, Succedo, er en profesjonell aktør og rådgiver, som bistår kunden i ansettelser av de rette menneskene til de rette stillingene. Når han nå driver egen bedrift, er det med lang og bred erfaring innabords - både innen rekruttering, men også som tidligere konsulent og revisor. Dreyer mener at en bred erfaring, og en lidenskap for rekruttering, gjør at kundens behov blir forstått.

            ­- Vi er en kvalitetsleverandør uansett hvor eller hvordan du møter oss; som kunde, som jobbsøker/ kandidat, på personlige møter eller på succedo.no. Kanskje har du sett annonse på internett, i avis eller bransjeblad? Uansett kan du være trygg på at vi skjønner hva du trenger, sier Morten Dreyer entusiastisk.

Dreyer garanterer at Succedos prosesser preges av:

  • Kvalitet
  • Profesjonalitet
  • Konfidensialitet
  • Fleksibilitet
  • God informasjon hele veien
  • Løpende sparring mot kunden

Flying start

Med i sin nystartete bedrift, tok Dreyer med seg en rekke etablerte kunder fra tidligere. Slik har det vært full fart fra dag en i Succedo. Som et eksempel løste Succedo nylig et 'management for hire'-oppdrag fra en stor kunde, som trengte en administrerende direktør til sitt datterselskap i Helsingfors. Kravet var også at han skulle være finsk, ledig på kort varsel, og svært erfaren som leder. Oppdraget ble levert og løst innen få uker, og det ble en veldig fornøyd kunde som fikk den kvaliteten de ønsket.

            ­- Et slikt 'management for hire'-oppdrag krydrer en allerede spennende hverdag, sier Morten Dreyer og smiler.

KONTAKTINFO: 

tlf: +47 9797 5512 / epost /Nett: succedo.no