Siden 1648 har Sundvolden vært en skysstasjon langs veien mellom Oslo og Bergen. I dag kan du merke at vi har vært her lenge, men vi har vokst, og du vil merke at vi har alt du trenger av moderne fasiliteter og komfort i våre 272 værelser og varierte møterom og saler. Vi ligger ved bredden av Steinsfjorden og Tyrifjorden og har Krokskogen som nærmeste nabo. Vi brenner for god, kortreist mat, kunst, kultur og opplevelser ute i naturen. Hos oss er ditt arrangement, lite eller stort, i de aller beste hender.

Selskap - Sundvolden er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Mye av råvarene hentes i fjorden eller hos lokale bønder. Vår kjøkkensjef finner gode smaker i vår urtehage, slakteren behandler kjøttet på beste måte mens bakeren sørger for ferske brødvarer til alle måltider.

Opplevelser - Vi byr på mer enn et hotellrom. Innendørs finner du både kunst i vårt galleri og i hotellets ganger. Her kan du vandre i historien med tradisjonsrikt håndverk, malerier og teppekunst.

Våre rom - Du bor godt på Sundvolden Hotel. Vi har stor kapasitet, 272 rom. Rommene er velutstyrte og delikat innredet med originalkunst på veggene.