Et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben.

Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjon på arbeidsplassen.

Når arbeidet er et kall og når arbeidet ikke er et kall.

I dette foredraget får du verktøy og arketypemodeller som skaper større forståelse på arbeidsplassen.
Hva gjør man med dem som rett og slett ikke vil la seg lede?

Per Henrik holdt foredrag for oss på vårt månedlige inspirasjonsmøte i Google Norge. Det er virkelig et av de beste foredragene jeg har hørt på lenge. Han tar personlighetstypene fullstendig på kornet, har masse innsikt som han gjerne deler og er engasjerende og inspirerende. Jeg kan på det sterkeste anbefale Per Henrik som foredragsholder til alle bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli mer bevisste i sin omgang med kolleger og kunder.

— Jan Grønbech, Google Norge-sjef

Vi var veldig fornøyd med foredraget ditt. Du traff gjengen på en fin måte, og de kunne sette ordene og kunnskapen du formidlet rett inn i sin egen arbeidssituasjon. Vi gir deg vår beste anbefaling!

— Bjørn Maaseide, country manager, SATS ELIXIA

Jeg hadde gleden av å se Per Henriks foredrag. Det var underholdende, interessant og lærerikt, framført med humor og glimt i øyet. Jeg skulle gjerne sett at alle foredrag jeg var på hadde samme høye kvalitet.

— Are Sende Osen, programleder, NRK

Tusen takk for et svært engasjerende og humoristisk foredrag. Dine rollebeskrivelser traff oss godt og ble gjenstand for refleksjon både for den enkelte og for oss som organisasjon. Dette tar vi med oss i det videre arbeidet med å utvikle Den Norske Opera & Ballett. Takk nok en gang!

— Andreas Norvik, stabsdirektør, Den Norske Opera & Ballett

Stenstrøm leverte et tankevekkende og morsomt innlegg om arbeidslivets ulike personlighetstyper. Det skapte god stemning og mye gjenkjennelse blant deltakerne!

— Anne-Kari Bratten, adm.dir., Spekter