Rune er gründer, forfatter – og en engasjerende og tankevekkende foredragsholder som evner å skape både motivasjon og begeistring. Med sine sterkt aktiviserende foredrag, en blanding av spennende metaforer, historier og praktiske verktøy, stimulerer han deltakerne til å tenke gjennom sine egne forbedringsmuligheter, og ta bevisste og fordelaktige valg. Temaer er medarbeiderskap, kultur, selvledelse og måloppnåelse

«Hei Rune! La meg få takke for et meget godt forberedt og gjennomført innlegg på vårt allmøte den 19. mai med ”aktivt medarbeiderskap” på dagsordenen. Du traff forsamlingen meget bra, og ditt engasjement smittet helt tydelig over på deltakerne. Din innfallsvinkel til stoffet gav virkelig inspirasjon til refleksjon og ettertanke omkring den enkeltes ansvar for – og bidrag til – autonomi, arbeidsglede, mening og mestring. Det ble rett og slett et allmøte litt utenom det vanlige, i aller beste forstand!"
- Stein Vargeid, Seniorrådgiver Stortingets personalseksjon
 
HR- og organisasjonsstøtte-avdelingen består av 3 seksjoner: økonomi, drift og rådgivingstjenesten Delta Direkte. Rune Semundseth hadde en heldags kursdag for avdelingen. Seksjonene er ganske ulike når det gjelder oppgavetyper – og selvsagt mennesketyper. Tema for dagen var samhandling. Vi lot oss berolige og imponere da vi forsto hvor godt Rune hadde forberedt seg. Han avslørte dybdekunnskap om avdelingen slik at budskapet ble relevant for alle. Han viste en utrolig evne til kjapt å se den enkelte deltakerens ulike egenskaper etter bare kort tid. Teoriinnspill og faglig tyngde avløst av forskjellige oppgaver gjorde dagen variert på en slik måte at alle kunne være like delaktige. Dagen ble avsluttet med å tilrettelegge avtale mellom «partnere» (makkerordning) for å sørge for at dagen ikke ender opp som enda en happening, men får konsekvenser for hvordan vi jobber best mulig sammen. Det er bra for dem vi er satt til å tjene, for miljøet og for den enkelte ansatte.
Dette var innertier.
– Seksjonssjef Geir Woldstad, Delta
 
Rune Semundseth satte ” All time High ” med score 6,83 av 7.0 mulige – med sitt engasjerende og spennende foredrag om Medarbeiderkoden i regi av Lederforum Follo – den 28. februar – et oppsiktsvekkende godt resultat som fortjener en spesiell omtale og ros.
LinkT as har arrangert denne type møteplasser i 6 år og antallet møter ligger på litt i underkant av 200. På alle våre møter presenterer vi et interessant tema som er av generell interesse for ledere.
Rune tok rommet med storm og fortalte historier på en måte som gjorde at vi fikk 100% attention- så tiden gikk altfor fort. Rune begeistrer og har en fortellerteknikk som er unik, hvor alvor og latter går hånd i hånd. Han er en mester i å bruke sine egne opplevelser i hverdagen som metaforer i sin argumentasjon.
Gratulerer Rune med det fantastiske resultatet 6,83, all time high! Den blir vanskelig å slå.
Hilsen Rune Hansen, Linkt AS
 
Hei Rune,
Håper du har hatt en fin og avslappende helg!
Snittet hittil på de tilbakemeldingene jeg har fått etter lederkurset i forrige uke er på utrolige 9,3!
Jeg er virkelig imponert over at du klarte å være så tydelig, inspirerende og morsom – samtidig som du så hver enkelt! I tillegg til den faglige biten tror jeg du berørte oss alle og skapte et fellesskap blant lederne som vi skal ta med oss videre.
Da håper jeg du klarer å nyte alle gode tilbakemeldinger – de fortjener du virkelig!
Ha en strålende uke!
Hilsen Maria Ulla HR-direktør SG Finans
 
Tilbakemelding etter foredrag av Rune Semundseth i en barnehage i Østfold den 19. sept. 2016
Vi har hatt gleden av å høre foredrag av Rune Semundseth i barnehagen vår. Det blir faktisk feil å skrive at vi har HØRT et foredrag, for dette foredraget må OPPLEVES. Rune Semundseth står ikke foran en forsamling og snakker om medarbeiderskap og dialog. Han HAR dialog. Han GIR tilbakemeldinger. Han VISER med hele seg og sitt engasjement hva han sier. Forsamlingen blir inkludert og medvirkende. Han lever budskapet sitt. Foredragets innhold berører de viktige tingene ved å være arbeidstaker og ved det å være leder. Det blir ikke riktig å skrive dette heller, for han ikke bare berører, men griper om, ikke bare «tingene», men hva som er verdiene våre, som enkeltpersoner og som arbeidsplass. Han stilte oss viktige spørsmål og fikk oss til å fortsette å stille våre egne.
Hans foredrag vil gjøre en forskjell for oss. Med bestemors lov, nysgjerrighet og gode metoder fortsetter vi vårt verdifulle arbeid.
Tusen takk!
Mvh Helene Støren Fredriksen, Daglig leder Menighetsbarnehagene
 
«Vi brukte Rune på vårt årlige Kick Off for 250 ansatte. Dette er den viktigste møteplassen for alle ansatte i Software Innovation. Rune klarte å engasjere på en strålende måte. Han gjorde det ved å sette seg grundig inn i våre målsetninger og verdier, og tilpasset foredraget til det. På den måten ble dette noe mer enn et vanlig inspirasjonsforedrag. det ble også en samling konkrete refleksjoner som hver enkelt tok med seg tilbake i hverdagen, noe som har gitt konkrete effekter. Vi engasjerer gjerne Rune igjen!
– Torstein Harildstad, CEO, Software Innovation.
 
Hei Rune og takk for sist. Jeg vil takke for et flott innlegg; responsen har vært formidabel. Håper vi ses om ikke for lenge.
mvh Rene Ivan Hegge, Forsvarsbygg 
 
Dernest en melding fra reiselivsbransjen i juni 2014:
Jeg takker så mye igjen for fantastisk inspirasjon.
Med vennlig hilsen / Best Regards Edwin Fjeldtvedt | Team Leader Key Account Management VIA EgenciaStavanger | An Expedia Inc. Company