Selv foretrekker jeg å snakke om Den Gode Kraften som bor i ethvert menneske. Som leder gjennom 20 år evnet jeg heldigvis å forstå betydningen av hvordan et annet menneske har det. 
Arbeidskraften er den viktigste kilden til verdiskaping. De som rekrutterer ledere bør være ekstra årvåkne, fordi den potensielle skaden for virksomhetene kan bli stor om de velger feil, og #metoo viser at trakasserings-kostnadene må ha vært enorme. En leder uten lederegenskaper forgifter bedriften.  Trakassering koster, både menneskelig og økonomisk. Det er menneskene som gjør jobben, ikke organisasjonskartene

– Hanne Kristin, du et fyrverkeri! Foredraget var inspirerende, godt forberedt og tilpasset vår virkelighet! Når kollegaer snakker om ditt foredrag, får de alle et smil rundt munnen! Du har inspirert oss til å utføre bedre lederskap i hverdagen!
Økonomi- og HR-leder Ivar Wesetvik, 
                             Etat for bygg og eiendom, Bergen kommune

Klepp Næringsforening

«Målgruppen vår var variert fra idrett- næringslivsledere, kommune m.. Hanne Kristin traff blink på alle våre målgrupper...»

Odd Byberg, Daglig Leder

Norsk Sykepleierforbund

Responsen var entydig positiv fra deltakerne. Rohde ga mye på seg selv, var morsom samtidig som hun hadde en alvorlig undertone. Hun traff våre ledere ved sine refleksjoner knyttet til lederskap i stressende situasjoner. Kan anbefales på det sterkeste.

Wenche Jensen - Seniorrådgiver, Oslo

Rådgiver i PBL (Private Barnehagers Landsforbund)

Fantastisk dyktig foredragsholder, stødig og tillitvekkende med et meget godt budskap. Mange lederforedrag kan bli litt sånn "same shit, new wrapping", men Hanne Kristin utmerker seg på en veldig positiv måte. Deltagerne gir svært gode tilbakemeldinger i vår egen evaluering.

Anne-Lise Grundstad Meby - Rådgiver


Stanley Security AS

"Hanne er tydelig i sitt budskap, hun har mye ledererfaring og formidler dette med humor, innlevelse og selvsikkerhet."

Kommunikasjonssjef, Øyvind Halnes

Ysst HMS

"Veldig bra! Inspirerende, rørende, nyttig og morsomt."

Kjellaug Johansen, Sykepleier / HMS Råd

·Harstad kommune

"Inspirerende, engasjerende, til ettertanke. God blanding av humor og alvor. Liker at det ender med ei oppfordring til refleksjon over egen praksis og muligheten til å bli bedre selv. :-)"

Grete Helen Sebulonsen, Personalkonsulent