Balanselederprogrammet passer for alle typer ledere og gründere som er nysgjerrige på et annerledes svangerskap, som er åpne og søker kunnskap utover vante stier.  

Det er for deg som er klar for en selvutviklingsprosess hvor du vikler deg ut av gamle mønstre og står støtt, forankret i deg selv og i dine verdier.

Balanselederprogrammet har som mål å bidra til at du:

  • Føler indre ro, energi og overskudd i en krevende hverdag
  • Jobber smartere. Klarer å sette grenser for deg selv. Har mer tid til det som er viktig for deg
  • Tar gode beslutninger og kommuniserer effektivt
  • Er tilstede i hverdagen. Har ro til å lytte både til deg selv og andre
  • Føler mestring og trygghet
  • Er ekte og står støtt. Du kjenner deg deg selv og din plattform.
  • Henter ut potensialet som den beste lederen for deg selv og andre

Som deltager tar du med deg dine egne erfaringer og hverdagens utfordringer inn i prosessen. Arbeidsformen veksler mellom teori, praktiske øvelser og trening samt gruppesamtaler. I tillegg får du individuelle samtaler, eventuelt livsbalansering/behandlinger.

Programmet strekker seg over ni måneder da det tar tid å løse opp i gamle mønstre og integrere nye måter å håndtere utfordringer på. Mange stopper seg selv og legger lokk på ressursene sine i vanskelige situasjoner (selvsabotasje). I Balanselederprogrammet identifiserer vi slike mønstre og får frem mer av dine ressursene og den autentiske deg.

Kurset er delt i tre 2-dagers samlinger på vakre Son Spa, fem gruppesamtaler på nettet, fem dobbelttimer med individuell veiledning/behandling og fri tilgang til Kristin på e-post i hele perioden. Det vil si at du har prioritet i hennes arbeidshverdag, og hun svarer enten skriftlig eller med video.

I tillegg får du et nettverk av flotte lederkvinner.

Les mer her!

Påmelding skjer ved søknad/ ved å svare på noen få spørsmål her. Deretter vil kursleder ta kontakt for en uforpliktende kartleggingssamtale.

balanse 3.jpg

OM KRISTIN A. NORENBERG

har 25 års ledererfaring fra næringslivet, sist som toppleder og direktør i Statkraft og Gyldendal Norsk Forlag. Hun har følt på kroppen hva det vil si å være leder, og forlot en suksessfull karriere med ansvar og innflytelse – for å hjelpe kvinner med å vikle seg ut av gamle mønstre og få mer balanse i hverdagen.

Kristin er siviløkonom og statsautorisert revisor, og er blant de få som er sertifisert av NLP skaper John Grinder i ”Excellence in Coaching”. Hun er også sertifisert Life Alignment (Livsbalansering) terapeut, og har jobbet mange tusen timer med å utvikle mennesker – både ved hjelp av kurs og foredrag og gjennom individuell veiledning og behandling.

Kristin har både tung ledererfaring og 11 års privat praksis innen personlig vekst, coaching og veiledning. Hun har erfaring med de fleste utfordringene vi møter på livets vei, og er opptatt av at vi som ledere skal kunne være oss selv og ha et godt og balansert liv med jobb, familie, partner og omgivelser.

Hun har skrevet boken Balansekvinnen som er basert på hennes reise fra næringslivet og inn i en annen verden. Boken er en selvutviklingsbok som inneholder en rekke verktøy leseren kan bruke på sin reise. Den har kommet ut i 3. opplag og har fått fantastisk gode tilbakemeldinger.

Kristin mener det er viktig å leve med en ekte og hel utgave av deg selv:


"Egentlig har selvutvikling ingenting med utvikling å gjøre. Du skal ikke bli noe, men heller finne tilbake til den du er i kjernen av deg selv.»