Når du tar steget inn dørene hos oss, har du høye forventninger. Underveis i arrangementet vil det slå deg at de er overgått allerede. Når du går ut dørene på X, vet du to ting: 1. Du har opplevd noe helt nytt innen kurs og konferanse i Norge. 2. Arrangementet ditt blir en snakkis i ettertid.

Det er derfor du aldri blir å glemme et arrangement i vårt opplevelsesunivers. Fasiliteter? X tar begrepet ut av 90-tallet og inn i fremtiden. Atmosfæren og innovasjonskulturen gjør X til mer enn et konferansesenter – det er et kraftsenter. En sanselig scene som ikke bare overrasker hjernen, men også hjertet.

Du kan rett og slett logge deg ut av hverdagen og logge deg på en stemning som blander det rurale med det urbane. Et sted der by og land møtes, og det med det beste fra begge hold.

X_60.jpg

Fremtidens møtekultur – i dag

Når store visjoner og viktige budskap skal formidles, er det viktig at rammen rundt er perfekt. Vi har møterom i alle størrelser, konferansesal og selvsagt serveringsmuligheter. Det er flere grunner til at man møtes. Noen møter må du ha, noen møter er kjekt å ha, og noen møter vil du ha. Hos oss er det DU som bestemmer hvordan du vil ha det, basert på egne valg av våre elementer. Kanskje holder det med en baguette i hånden, mens andre møter krever en større lunsj. Du vet best – så vi lar deg bestemme, ved å sette sammen din egen pakke.

Du er ikke på X for å delta på møter og konferanser i tradisjonelle, trauste omgivelser. Fremtidens møtekultur er i endring. Det vet vi, for det er vi som endrer den. X er møteplassen for deg som forventer mer. Du er opptatt av resultater. Vi sørger for de små detaljene som gjør det mulig. Det vil du merke!

Velkommen til mulighetene

På X er det ingen grenser for hva du kan få til. Med vårt utstillingsareale, vårt enorme kurs- og konferansesenter og et stort uteområde med svært mange muligheter kan vi dekke de fleste behov du som arrangør har.

I våre to utstillingshaller på til sammen 13 300 m² kan du ha messer, events og andre arrangementer som krever stor plass. Men hallene er ikke bare for de store arrangementene – de kan gjøres mindre og mer intime. Vår funksjonelle black box-løsning danner en magisk ramme rundt ditt arrangement og skaper en atmosfære som får fart på alle 7 sansene. Her snakker vi virkelig opplevelsesbaserte eventer!

Vi tilbyr dessuten kreative og underholdende aktivitetspakker i samarbeid med landets beste eventbyråer. Miksen av et tidsriktig hotell, et nytt restaurantkonsept og fleksible konferanse-, seminar- og eventfasiliteter gjør X til et eneste stort opplevelsesunivers.

X_47.jpg

Lyst til å boltre deg ute på 250 000 kvadratmeter?

X disponerer et formidabelt uteområde, som åpner et vell av muligheter for kreative messearrangører. Vi har gode samarbeidspartnere for både sommer og vinteraktiviteter. Terrenget er både flatt og kupert. Her finner du asfalt, grus og skog. I ytterkant av messesenteret renner til og med en elv stille forbi.

Vi har Norges kanskje største uteamfi. Sammen med våre samarbeidspartnere innen event legger vi til rette for morsomme og spennende utfordringer for deres arrangement. Ved å kombinere de unike arealene inne og ute kan du få til events, messer og arrangementer for enhver smak.

X_9.jpg