En god kopp kaffe bør være sentralt i en bedrift, og førsteinntrykket er det viktigste. Hva forteller det deg dersom du åpenbart viser både kunder og ansatte at du velvillig investerer i god kvalitet - helt ned til den minste detalj? Erdu stolt over kaffen du serverer? 

Kaffe på jobben kan ofte bidra til både økt trivsel og produktivitet. Ikke minst; om kaffen er god nok, har man alltid noe å snakke om - både der og da, og når man etter endt møte eller arbeidsdag møter nye mennesker.

Det positive førsteinntrykket en god kopp med kaffe kan gi, kan være både «icebreaker», samtale for småprat og ikke minst et godt minne fra et vellykket møte eller kundebehandling.

«Har du prøvd kaffen …?»

Vil du at også dine ansatte og kunder helt av seg selv utbryter «du skulle ha prøvd kaffen hos …» eller «den kaffekoppen gjorde det lille ekstra» når de kommer hjem fra et møte hos deg? Da er det en fordel om du gjør ditt for å kunne servere kaffen med stolthet.

Vi nordmenn er mildt sagt glad i kaffe; en undersøkelse gjort av Ispos MMI for Norsk Kaffeinformasjon viste i 2015 at hver nordmenn drikker i snitt 160 liter kaffe i løpet av et år. Finland er det eneste landet med innbyggere som drikker enda mer kaffe enn Norge. Det i seg selv burde gjøre oss klar over viktigheten av en god kopp kaffe - også på arbeidsplassen.

Viktigheten av et godt førsteinntrykk

Et godt førsteinntrykk er viktig; dersom du legger fokus på at kundene dine skal oppleve det beste av det beste på alle plan i din bedrift, er det nok nærliggende å tro at de vil føle på at dette også sprer seg til andre aspekter ved deres samarbeid.

Når alt ned til hver minste detalj er perfeksjon - hvorfor skulle ikke deres bedrift være den riktige til oppdraget dere nå skal gå i gang med? Ved å gi det riktige inntrykket allerede fra dagens første kaffekopp, er det ikke til å tvile på at denne bedriften ønsker å investere i god kvalitet. Gi kunder og ansatte en god opplevelse allerede fra første møte - og sannsynligheten for at de både vil trives og ønsker å være i dette miljøet, blir enda større.

Vi vil gjerne hjelpe deg

Vi i Kaffebryggeriet ønsker å hjelpe nettopp deg på veien mot den ultimate kaffen du virkelig kan være stolt av. Ved å levere produkter av svært høy kvalitet, upåklagelig service og et hjerte for god kaffe, ønsker vi å inspirere til både trivsel, produktivitet og ren fornøyelse hver eneste dag.

Å tilberede den perfekte kaffen er nemlig ikke alltid like lett. Våre teknikere kalibrerer og tilpasser maskiner for hvert enkelt kaffeprodukt sammen med våre kunder, for å sikre at hver eneste kunde får nøyaktig det det ønsker og har behov for på arbeidsplassen. Vi gir oss aldri før du er mer enn fornøyd! 

Ta kontakt for å prøve kaffe fra Kaffebryggeriet

kaffe 1.jpgKaffe 2.jpg