C14B7825_450x300.jpg

Wallmans har igjen levert et fyrverkeri av et show med stor underholdningsverdi. Her var det bare å lene seg tilbake og nyte energiske musikere der lys og heftige rytmer bredte seg ut i en fullsatt sal. En sal som var pyntet til det ytterste med detaljer rundt hvert ett bord og la en vakker ramme for den enkelte gjest. 

Dette var en positiv opplevelse som gjorde at du følte deg ivaretatt, og opplevelsen av å være ønsket veldig velkommen denne fest aften. En fantastisk velkomst og til fingerspissene proft utført. 

Her finner du en blanding av Skandinavias absolutt beste unge showartister, fantastiske sangere, dyktige dansere i verdensklasse. Dette var virkelig bra! Alle disse gir deg en unik og personlig opplevelse i og med at de også er dine servitører. Maten smakte aldeles nydelig og frydet både øyet og smaksløker. Ett kunstverk å få maten servert på denne måten.  Du vil bli overrasket. Det er vi helt sikre på!  

Dette er stedet hvor du inviterer med deg dine forretningsforbindelser og skaper en ramme for en virkelig innertier av ett kickoff. Her skapes tettere bånd og relasjoner som igjen gir grobunn til teamwork som skaper vekst i ditt firma. 

Dyktige kokker som lager utsøkt mat med kvalitet og med brilliante smaker, både til forrett, hovedrett og dessert. Dette er en aften vi fortsatt tenker med glede tilbake på og ikke minst hvor nye forretningsforbindelser ble knyttet. 

Showet var humoristisk, morsomt og underholdende showaften som anbefales på det varmeste til alle våre lesere. 

Tekst: Mette Oskarsen

Foto: Studiof2.no

wallmans_2_450x300.jpg

wallmans 3_450x675.jpg