Avidafinans 2_750x500.jpg

Foto: Ingar Næss, studiof2

Gir frihet Hos Avida Finans kan man velge å selge bare en eller flere fakturaer av gangen, akkurat når du trenger det. Slik slipper du binde deg opp til firmaer som overtar alle. Du beholder selv kontrollen over de fakturaene du ønsker, og løser inn kun de du behøver. Ved å få betalt med det samme, slipper bedriften din fungere som en 'bank' for kundene. Slik kan dere selv bruke pengene der det trengs, når det trengs. I tillegg frigjør du tid du ellers ville brukt på administrasjon.

Hvordan fungerer det?

Du sender din originalfaktura til Avida Finans med mail eller post. De foretar en kredittvurdering av din kunde, og sender ut din originalfaktura med en tekst om overdragelsen, og sine betalingsopplysninger.  Innen 24 timer betales beløpet ut til deg, etter fratrekk av kjøpegebyr. Kjøpsgebyret avhenger av hvor mye du fakturerer, og hvem dine kunder er. Din kunde betaler fakturaen til Avida. Du kan dermed bruke tiden din på det du er aller best på, og fakturere enda mer!

Avida Finans gjør det kjedelige, du har fullt innsyn.

I tillegg til å frigjøre likviditet raskt, slipper du administrering av fakturaer, og å håndtere påminnelser og inkasso. Slik reduseres risikoen for kundetap. Samtidig har du fullt innsyn i hvordan det ligger an, gjennom deres online-tjeneste. Avida Finans har lokale norske ansatte, og er tilgjengelige for deg om du har spørsmål eller innspill.

Norsk filial

            ­- Det at vi har alle ansatte lokalisert i Norge, gjør oss mer handlekraftige. Vi kjenner det lokale markedet og kan ta raske avgjørelser, forteller Jørgen Elvesæther i Oslo-filialen av Avida Finans. Han mener det er viktig for kundene at man er der de er, slik at all oppfølging og service ikke skjer via et annet land.

            Oslo-filialen har 7 ansatte, og har drevet med fakturaoppkjøp siden 2011. De er en del av en svensk virksomhet, som drives fra Stockholm og i tillegg har filial i Helsinki. Totalt har Avida Finans ca 80 ansatte, og omsetter for rundt 120 mill SEK.

Lurt å ha i bakhodet 

En dag kan det plutselig bli vanskelig om forskuddsskatt, merverdiavgift, lønninger, leverandørgjeld eller innkjøp kommer samtidig, mens du fremdeles venter på betaling fra kunder.

Da er det godt å vite at du bare kan selge unna noen av fakturaene dine, og fortsette å utvikle bedriften din til nye høyder!

Les mer på hjemmesiden:  www.avidafinans.no

Kontak Avida FInans her!

Avidaifinans 4_750x500.jpg

Foto: Ingar Næss, studiof2