GoGift, som eies av Egmont, har et fremtidsrettet gavekonsept som passer for alle og til alle anledninger for både private og bedrifter. Enten det er julegaver, personalgaver, jubileumsgaver, salgspremier, belønninger eller andre påskjønnelser, så hjelper GoGift med skreddersydde løsninger.

GoGift har en stor markedsandel i de nordiske land, men kan også levere med gaver og gavekort i opptil 60 land globalt. Les mer om GoGift global her

CEO i GoGift, Henrik Ravn, forteller at Egmont i 2014 gikk inn i gavemarkedet ved å kjøpe den ledende gavekortvirksomheten i Norden, som deretter er blitt til GoGift og har videreutviklet sitt gavekort-konsept med fysiske produkter og gaver i tillegg til gavekort.

- I dag er GoGift mer enn bare gavekort, og kan løse alle gavebehov og tilby skreddersydde løsninger til alle bedrifter i hele Norden, forteller Ravn.

- Vi har hos GoGift et stort fokus på å utvikle gavemarkedet for å kunne tilby innovative og personlige gaveløsninger, som også spiller sammen med arbeidsplassens mål og verdier, understreker han.

Les mer om GoGift her

SuperGavekortet – Moderne og fleksibelt gavekort

Supergavekortet er GoGift´s eget gavekort, som gir mottakeren valgfrihet til selv å bestemme gaven sin, hvor avsender bestemmer beløpet. SuperGavekortet er GoGift´s bestselger både som julegave, personalgave, premie og belønning ved diverse salgs- og markedsinsentiver.

SuperGavekortet er en verdikode som innløses på GoGift.no til en eller flere av leverandørene som GoGift har samarbeid med, som IKEA, XXL, H&M, Elkjøp, Peppes Pizza, Burger King, Starbucks, Jysk, KID interiør, Jernia, Din Sko, G-Sport, Jula, Clas Ohlson, kinobilletter og mye mer.

SuperGavekort kan også benyttes til en rekke reiseselskaper og opplevelser som VING, Ticket, Ticketmaster, Ølakademiet og DFDS Seaways, samt nettbutikker som Zalando, NetOnNet, TV2-sumo og CDON.com.

Utover alle de muligheter man finner til å belønne eller glede seg selv, så er det også mulig å støtte en eller flere veldedige organisasjoner via GoGift og innløsning av SuperGavekortet. GoGift har samarbeid med 7 veldedige organisasjoner; Røde kors, Kreftforeningen, Frelsesarmeen, Norsk Folkehjelp, Redd Barna, SOS-barnebyer og WWF.

Les mer om SuperGavekort her

artikel_supergavekortet.jpg

Digital levering og egendesignet gavekort

Det er ikke bare utvalget blant GoGift sine leverandører som gjør SuperGavekortet og andre gaveløsninger fra GoGift til en så populær løsning for både private og bedrifter, men også det at GoGift leverer gaveløsninger og gavekort både fysisk via post, samt digitalt via E-post, SMS eller som koder i Excel.

Dette gjør GoGift til en av de fremste aktører innen digital levering, i en verden som går mot mer og mer digitalisering som sparer bedrifter for både tid og penger i form av mindre administrasjon ved levering og utdeling av påskjønnelser til sine ansatte, medlemmer og samarbeidspartnere.

Hos GoGift kan bedrifter få en pakkeløsning med egendesignet Supergavekort med sin bedrifts design, som gir ekstra provomoring for bedrifter uansett om man velger fysisk eller digital levering. Det er også gratis å vedlegge eget bilde og målrettet budskap til alle gavekortet ved både fysisk og digital levering.

GoGift Shop – Fysiske produkter

I 2017 lanserte GoGift sin egen nettbutikk, GoGift Shop, hvor man finner et enormt utvalg av kvalitetsprodukter fra en rekke kjente merkevarer til ekstra gode priser.

For bedrifter er det mulig å bestille fysiske produkter som julegave til sine ansatte, hvor bedrifter helt enkelt kan velge et ønsket produkt eller ønsket beløp på julegaven til de ansatte.

Hvis bedrifter ønsker å gi de ansatte valgfrihet så velges kun beløp for hver julegave, hvor så ønsket verdikode leveres som en pent innpakket julepakke. Dette gjør administrasjonen enkel for bestiller og sikrer at de ansatte får velge julegaven de ønsker seg, som så sendes rett hjem til ønsket leveringsadresse.

En god løsning for både bestiller og de ansatte. Se utvalgt her

artikel_fysiske produkter.jpg

Fordelsklubb til bedrifter

GoGift tilbyr også en helt egen Fordelsklubb til bedrifter, hvor de får egen innlogging og med deres firmalogo for ekstra promovering. Fordelsklubben er en gratis løsning til deres ansatte, medlemmer eller samarbeidspartnere, som gir eksklusiv tilgang til unike rabatter på populære designprodukter.

GoGift Fordelsklubb gir eksklusiv tilgang til merkevarer som Lyngby, B&O, Adax, Georg Jensen og mange flere. Dette gir stor valgfrihet og unike priser, enten man søker noe til boligen, friluftsliv, elektronikk, ham, henne eller barn og leker, samt helt uten kostnad eller administrasjon for bedriftene.

Kostnadsfri bedriftskonto og mulighet for EHF-fakturering

Som bedriftskunde hos GoGift får bedrifter en kostnadsfri bedriftskonto, slik at man enkelt og raskt kan handle på faktura ved behov. Hver enkelt bedriftskonto får sin egen kontaktperson, som sørger for å gi den aller beste service man kan ønske seg.

GoGift tilbyr også EHF-fakturering til de som har behov for det.

Les mer og opprett en kostnadsfri bedriftskonto her

FIRMANAVN: GoGift A/S