Har du noen gang opplevd at kaffen ikke smaker så godt som den burde smake? Det er nemlig ikke slik at «kaffe er kaffe» lenger i 2017. Bak en skikkelig god kopp kaffe er det tre like viktige element som må være på plass.

Du kommer deg ingen vei med en kaffemaskin som kostet deg halve lønninga, om ikke de to andre «hemmelighetene» er inkludert i oppskriften.

Tre viktige elementer

På samme måte som at det ikke hjelper bedriften stort å ha dyktige ansatte om ikke lederen selv presterer, er det lite poeng i å investere i dyre kaffebønner om ikke både kaffemaskinen og serviceteknikeren som daglig rengjør maskinen, holder mål.

Disse tre faktorene - kaffebønner av god kvalitet, uslåelig kaffemaskin og en dyktig servicetekniker - er fullstendig avhengig av hverandre for å skape den ultimate kaffeopplevelsen. Det er en grunn til at vi i Kaffebryggeriet har kastet ut maskiner siden oppstart, og kun sitter igjen med den parken vi har i dag.

Det beste på markedet

Våre produkter er rett og slett de beste på markedet. Vi stiller skyhøye krav til våre kaffemaskiner, og leverer de selvsagt etter kundens krav og ønsker. Vår visjon har hele veien vært å være den aktøren på markedet som skulle være best på både smak og service.

Kaffen vi har valgt å rette fokus mot består blant annet av Dark Mountain filtermalt kaffe, som gir en fyldig smak med innslag av bjørnebær og orientalsk krydder, og Fullroast Field som er søt og nøttepreget. Med andre ord; vi har kaffe for enhver smak.

Vi ønsker at våre bedriftskunder skal kunne få de beste maskinene, den beste kaffen og ikke minst den beste servicen som er å oppdrive innen vår bransje. Denne kombinasjonen er uslåelig når det kommer til å kunne tilby dine ansatte, kunder og deg selv den beste kaffen som er å oppdrive.

Verdens fremste innen kaffemaskiner

Med en visjon om at kun det beste er godt nok for våre kunder, har vi utviklet vårt sortiment av kaffemaskiner av høykvalitet, ved å være leverandør av blant annet FRANKE Kaffesystemer - en av verdens fremste innen kaffemaskiner - og Rex-Royal kaffemaskiner, som også har den samme, sveitsiske kvaliteten og er det beste man kan oppdrive av kaffemaskiner.

Vi er stolte, ydmyke og takknemlige for å kunne være den beste leverandøren i bransjen. Vi vil alltid prioritere våre kunder, og kun levere det beste av det beste. 

Ta kontakt for å prøve kaffe fra Kaffebryggeriet

kaffe 1.jpgKaffe 2.jpg