Ethvert øyeblikk, enhver interaksjon er en mulighet til å inspirere og påvirke. Alle dine handlinger påvirker og hvert eneste øyeblikk er et valg om hvordan fremstå. Hvilken dynamikk skaper du rundt deg?

Fra vår erfaring i sentrale roller i selskaper som Google, Microsoft og Hegnar har vi erfart at ledere har stor innflytelse på ansattes trivsel og produktivitet, samt resultater.

Webinarserien går over 3 uker, 3 ganger av ca 45 minutter hver gang.

Oppgaver som gjøres fra gang til gang samt 1 coaching samtale.

30 dagers fornøyd garanti (er du ikke fornøyd så får du pengene tilbake).

Dato for webinar:

19 september kl 09 / 26 september kl 09 / 3 oktober kl 09

Tid for coaching samtale avtales 1-1

Hvem er dette kurset for?

Nåværende og fremtidige ledere

Om kurset

”People join companies, but leave managers” - anonymous.

Hay Group har gjennomført studier for å belyse “Leadership and its effect on work climate”, og finner at lederen påvirker teamets arbeidsklima med 50-70%, og påvirkningen kan igjen forklare så mye som 28% avvik på bunnlinjen.

Tidløst lederskap handler alltid om karakter og å være ekte.

Fokus i første del av webinarserien handler om å lede deg selv, øke din selvinnsikt og skape større bevissthet for egen atferd, emosjonell intelligens og hvordan du velger å influere.

Innhold og verktøy i kurset

  1. Led deg selv. Finn drivkraften i ditt lederskap. ”Hvorfor skal noen ønske å la seg lede av deg?”
  2. Hvordan best lede andre. Trygghet i lederrollen basert på innsikt i hvordan du kan best influere andre gjennom å først lede deg selv.
  3. Ledelse av teamet ditt- videreutvikle ditt lederskap og skape en ny og bevisst plan for et engasjerende lederskap

Fremtidens leder har et begrenset antall deltakere for å sikre en til en oppfølging og kvalitet på både webinar og utviklingssamtaler.

Pris pr. deltaker er kr. 2 990,-. NB! Early bird / gunstig pris hvis du melder deg i dag og før 19 august. Normal pris er 3990 og denne vil gjelde ved påmelding fra 20 august. 30 dagers fornøyd garanti: hvis du mener dette kurset ikke ga deg verdifull innsikt eller praktiske verktøy, får du pengene tilbake.
For mer informasjon send en epost til tonje@growthitude.com

Last ned vår Whitepaper som omhandler ledelse og bedriftskultur her