Med FORTH innovation method lærer du å forbedre resultatet i ditt arbeid. Metoden anvendes i dag av ca 60 organisasjoner globalt. Den omhandles i boken ”The Innovation Expedition” av nederlenderen Gijs van Wulfen.

Dette vil du lære i en eksklusiv gruppe med noen få ledere:

  • Hvordan du best strukturerer den kaotiske starten på innovasjon
  • Hvordan du lager innovasjons-oppdraget
  • Hvordan brainstorming av nye ideer gjennomføres effektivt
  • Hvordan FORTH innovation method hjelper deg mot bedre kundeorienterte resultater og en nytenkende kultur

Workshopen gjennomføres på norsk og engelsk, er praktisk rettet og har mange eksempler fra reelle prosjekter.

INGER 1.jpg

Hva sier tidligere deltakere?

”Innovasjon workshopen med IAM ved Inger og Gijs var veldig lærerik. Jeg fikk med meg nyttig verdi og metoder jeg umiddelbart kan anvende i egen virksomhet. Spesielt synes jeg det var spennende å lære hvor viktig det er å bruke mye tid i startfasen av innovasjon for å lykkes. De praktiske oppgavene dro meg ut av komfortsonen og fikk utfordret meg på mange områder. Jeg vil gjerne anbefale workshopen til andre ledere!” – Elin Sinervo, Direktør Servicemarked  Harald A. Møller

”Innovasjon krever innsats og systematisk arbeid. Jeg tok med meg nyttige verktøy tilbake på jobb som jeg kunne ta i bruk umiddelbart, nesten uten tilpasning. Gijs og Inger åpnet for nye måter å se verden på, og Innovasjonsworkshopen var nyttig, lærerik og anvendelig.” – Thor Jørgen Kristiansen, Adm.dir. Kommuneforlaget

Mer enn 60 virksomheter globalt anvender allerede FORTH innovation method, og nyere forskning viser at innovasjons-effektiviteten dobles for de som anvender metoden. IAMs partnerskap med grunnleggeren av metoden åpner opp for spennende muligheter i Norge og Norden.

Bli med på heldags-workshop torsdag 25 oktober 2018 med Inger A Myklebust og Gijs van Wulfen - eller be oss om et tilbud for et program skreddersydd for din organisasjon.  

Se programoversikt her!

Påmelding kan gjøres her!

Se introduksjons video om workshop her!

video.jpg

Inger 4.jpg