Vi lever i et prestasjonssamfunn, hvor det er forventet at vi skal og må skape resultater. Og når vi ikke lever helt opp til dette er det lett å føle på det. Veldig mange er ikke engang bevisst på foranledningen til dette og vet derfor heller ikke at de bør gjøre noe med det. Og enda verre, de fleste har ikke lært teknikker for å håndtere det.

Den gode nyheten er at det finnes svært konkrete metoder og teknikker for å skape bedre resultater, med større trygghet, balanse og harmoni.

Disse teknikkene og metodene er konkrete, og de begynner å få utbredt anerkjennelse og aksept også i akademia. Det meste av det er likevel ukjent for de aller fleste. Mange har helt sikkert hørt om mental trening, Neuroscience, tankens kraft, verdien av å sette mål og lignende, men ikke hvordan man faktisk bruker det i hverdagen for å oppnå det man ønsker.

Teknikkene kan bruker på alle arenaer i livet, og personlig har jeg benyttet disse både for å utvikle meg som menneske, leder og selger, for å skape de resultatene jeg har ønsket. Fortsatt med balanse i livet og god tid til meg selv og de jeg er glad i.

Disse metodene og teknikkene deler jeg i foredrag og workshoper på mange ulike arenaer. De kan brukes på alle arenaer i livet, og hovedsakelig dreier de seg om hvordan skape vekst og utvikling.

”Jeg er utrolig fornøyd med Sales Academy. Har fått mange gode tips og metoder som jeg tar med meg både i jobb sammenheng og på personlig plan.
Det har absolutt stått til forventningene – vel så det”
Director PwC - Lars Bratberg
 
"Over lang tid har jeg hatt gleden av å samarbeide med Ole-Arvid innen utvikling og salg. Effekten av dette samarbeidet er at det har gitt meg bedre resultater.
Ole-Arvid er flink til å stille de rette spørsmålene og utfordrer til å ta bevisste valg for at jeg kan nå målene mine."
Managing Director Opus Consulting - Roald Wallestad
 
"Ole Arvid har en egen evne til å motivere gjennom sitt brennende engasjement. Jeg som operativ teamleder med 12 selgere under meg har hatt enormt utbytte av vårt samarbeid. Jeg hadde ikke hatt den utviklingen jeg har hatt, både som selger, leder og menneske.

Hans kunnskap er lett å suge til seg, det formidles på en svært troverdig måte ofte med han selv som eksempel og hans egen utvikling de seneste år. Det er ikke kjedelig å høre på OA “forelese”, tvert om svært spennende og utviklende."

Salgssjef Hegnar Media - Andreas Hannevig
 
"Min erfaring fra tidligere utviklingskurs innen salg og ledelse har vært at dette fort blir lite konkret og svevende. 
I perioden jeg har jobbet sammen med Ole-Arvid Liodden har jeg fått mange nye konkrete og håndfaste verktøy. 
Treningen med Ole-Arvid kunne gjerne være på grensen til ubehagelige. Jeg fant fort ut at dette var fordi de utfordret og utviklet meg. Og at det fungerte. Jeg kan anbefale Ole-Arvid Liodden og metodene utviklet av ham på det varmeste."

Salgssjef Radio P5/NRJ - Andreas Høye