I dette landskapet er Sem Gjestegård en del av naturen, og naturen en del av opplevelsen du får hos oss som gjest. Her kan du strekke på bena i hagen eller rusle en tur i egne tanker på stien rundt Semsvannet. Her er fred og ro. Både vi som jobber her og naturen som omgir oss, har lagt forholdene til rette slik at du kan hente inspirasjon og nye krefter. Sem Gjestegård er et strålende utgangspunkt for deg som er turgåer, badenymfe, skientusiast, jogger, syklist, padler eller deg som bare ønsker ro til å lade batteriene.

Vi kan tilby

Konferanselokaler fra 2-140 personer. Standard teknisk utstyr er tilgjengelig i alle møterom, i tillegg kan utvidede løsninger ordnes ved forhåndsbestilling. Vi har trådløst nett for våre gjester i alle møtelokaler samt overnattingsrom.  Som konferansegjest hos oss blir du tatt godt vare på av vår kursvert/vertinne.

Pausemat er viktig for å holde konsentrasjonen oppe gjennom en lang arbeidsdag. Få ting i verden skaper slike hyggelige assosiasjoner som duften av nystekte vafler! Frukt eller grønnsaker med dipp er heller ikke noe dårlig alternativ. Vitaminer gjør som kjent godt for vell kropp som sinn. Når eplehøsten har vært god, serverer vi gjerne eplesaft fra egen have i møterommet, dette er et friskt og velsmakende alternativ til brus, og mye sunnere!