La oss være behjelpelig med å skape den perfekte rammen for et motiverende møte. Våre hotell- og møterom passer for grupper inntil 20 personer, med mulighet til å leie hele hotellet eksklusivt til din bedrift. Se på vår standard konferanse-pakke eller ta kontakt for et konferanse-, mat og aktivitetstilbud, skreddersydd dine behov.

Tollboden Hotell som åpnet dørene sine i mars 2018, er et lite og svært sjarmerende hotell ved vannet midt i Kragerø sentrum. Originale vegger og gulv fra 1783 møter eksklusiv og moderne design, og skaper en helt unik stemning i alle våre 13 rom. Bygningene til hotellet er permanent fredet og var tollsted fra 1822 til 1992.

Tollboden Oct 2017.jpg

UTSØKT MAT I STEMNINGSFULLE OMGIVELSER

God mat og stemningsfulle omgivelser danner en viktig bidrag til et vellykket møte og konferanseopplevelse. Vi ser frem til å tenne i peisen og til å servere en flere retters meny til deg og dine kollegaer. Vurder oss gjerne for ditt julebord 

Oktobertilbud_.png

OPPDAG VÅRE SKATTER I VINKJELLEREN

Vin er en av våre store lidenskaper – når mat og vin forenes med perfeksjon skapes det minnerike opplevelser. Vi ser frem til å kunne anbefale deg noen av vinkjellerens skatter. Christian Printz, vår Daglige leder og Sommelier, har over flere år bygget opp et stort utvalg håndplukkede viner som kan smakes og nytes i vinkjelleren, i restauranten mellom sjøbodene eller i vår grønne oase, Bakhagen.

Vinkjeller med award.png

KRAGERØ - "PERLEN BLANT KYSTBYENE"

Det var Edvard Munch som kalte Kragerø for «perlen blant kystbyene». Byen med sine smale gater, gallerier og gode shoppingmuligheter, er en kystby med mye sjarm. I Kragerø kan du nyte klassisk sørlandsstemning, utsikt fra en av toppene, eller oppdage den flotte naturen til fots, med sykkel eller båt. Spa og golf på Kragerø Resort er bare 30 minutters kjøring unna sentrum. Ta fergen og opplev den unike skjærgården og nasjonalparken. Om høsten og vinteren er Kragerø også stedet for å senke skuldrene, nyte god mat og drikke og kanskje ta seg en skitur.

Velkommen til en unik og intim konferanseopplevelse

Nærmeste flyplasser: Skien Geiteryggen, Oslo Torp/Sandefjord.

Ta kontakt for et konferanse-, mat- og aktivitetstilbud, skreddersydd for dine behov.