Intim og eksklusiv møte- og konferanseopplevelse i historiske omgivelser. Lei ditt eget hotell og gi ditt arrangement en privat ramme.

Å ta med ansatte, kunder eller kursdeltakere til et nytt sted, utenfor kontorets fire vegger, kan ha mange positive effekter.

- Foto-Haakon Sundbø.jpg

Du kjenner sikkert til dette: når alle endelig har samlet seg rundt møtebordet, banker det på døren. En kort beskjed, en viktig telefonsamtale – det er ofte forstyrrende elementer. Når du endelig er i gang, har alle et stort behov for å meddele seg, og møtet kan fort ta dobbelt så lang tid som det var satt av til.

Hvis du som leder setter stor pris på idéene til dine ansatte og ønsker å integrere dem i årsplanleggingen, så kan det være lurt å ta dette møtet borte fra kontoret. Her er det kreativitet og konsentrasjon som gjelder, og sitter du for nærme skrivebordet, er det ofte «to do-listen» som opptar tankene.

Selv om du har ordnet et møte et annet sted, kan det være vanskelig for deltakerne å holde konsentrasjonen oppe over lengre tid dersom solen skinner ute.

Bakhagen 16. juli 2016

Vi er overbeviste om at møter i intime omgivelser gir ekstra gode resultater. Hos oss kan du kombinere møter inne og ute. Det å «bytte tapetene» under en lang møtedag, i tillegg til pauser med kulinariske godbiter, sørger ikke bare for mer motivasjon og konsentrasjon, men også for hyggelige minner som deltakerne tar med seg hjem. Og hvis dere først har tatt turen, så er det fint å legge til noen teambuilding-aktiviteter som gjør møteopplevelsen enda mer spennende.

OR1B1548-Haakon Sundbø.jpg

Tollboden Hotell, som åpnet dørene sine i mars 2018, er et lite og svært sjarmerende hotell ved vannet midt i Kragerø sentrum. Originale vegger og gulv fra 1783 møter eksklusiv og moderne design, og skaper en helt unik stemning i alle våre 13 rom. Bygningene til hotellet er permanent fredet og var tollsted fra 1822 til 1992.

Fasilitetene passer for grupper inntil 20 personer, med mulighet til å leie hele hotellet eksklusivt til din bedrift. Med våre to restauranter, en imponerende vinkjeller, møtefasiliteter og selskapslokaler inne og ute, gleder vi oss til å tilby deg en helhetlig og unik opplevelse.

Slik kan to dager med møter og teambuilding på Tollboden Hotell se ut: dere ankommer ved lunsjtid og blir servert en deilig lunsj i uterestauranten som ligger i Bakhagen. Etter et møte inne på det sjarmerende konferanserommet, serveres det kaffe og frukt ved bryggekanten. På kvelden blir dere skjemmet bort med en fler-retters meny som avsluttes med vinsmaking.

Dag nummer to begynner med en ribbtur til øya Skåtøy, hvor dere kan oppsummere gårsdagens møte eller holde en brainstorming i grønne omgivelser. Etter lunsjen kommer dere tilbake til fastlandet, med gode resultater, ny motivasjon, hyggelige opplevelser og fantastiske minner.

Ta kontakt for et konferanse-, mat- og aktivitetstilbud, skreddersydd for dine behov.

 

Steinmann

KRAGERØ - "PERLENE BLANT KYSTBYENE"

Det var Edvard Munch som kalte Kragerø for «perlen blant kystbyene». Byen med sine smale gater, gallerier og gode shoppingmuligheter, er en kystby med mye sjarm. I Kragerø kan du nyte klassisk sørlandsstemning, utsikt fra en av toppene, eller oppdage den flotte naturen til fots, med sykkel eller båt. Spa og golf på Kragerø Resort er bare 30 minutters kjøring fra sentrum. Ta fergen og opplev den unike skjærgården og nasjonalparken. Om høsten og vinteren er Kragerø også stedet for å senke skuldrene, nyte god mat og drikke, og kanskje ta seg en skitur.

Naturen legger til rette for mange spennende aktiviteter. Vi planlegger gjerne en aktivitet akkurat slik du vil ha den: Om du ønsker å kombinere mat og aktivitet med for eksempel en båttur med koggen og rekelunsj i skjærgården, eller om du ønsker å bli aktivert selv, er vi gjerne behjelpelige med å planlegge din unike utflukt.

RESTAURANT BAKHAGEN – VÅR GRØNNE OASE

Bakhagen er en egen liten verden innenfor dørene til Tollboden Hotell, et paradis midt i Kragerø sentrum. En skjermet oase med fredfull atmosfære, omringet av frukttrær og historiske bygninger. Her kan du nyte forfriskninger og snacks i loungeområdet, eller flere retter til bords. Vi har høyt fokus på lokale og sesongbaserte råvarer, og ønsker å levere fantastiske smaksopplevelser. Bakhagen er vår kulinariske ambisjon, enten det er lunsj eller fire retter på kvelden. Vi arrangerer også selskaper med inntil 250 sittende gjester.

Bakhagen 16. juli 2016

TOLLBODEN RESTAURANT - SØRLANDSSTEMNING OG FERIEFØLELSE 

Tollboden Restaurant ligger idyllisk til mellom sjøbodene innerst i Blindtarmen i Kragerø. Her serverer vi våre klassikere, samt nye og spennende smaker. Nyt livet, god mat eller bare noe godt å drikke på bryggekanten eller inne i en av våre sjøboder. På sommeren spiller vi live jazz ute og arrangerer intime konserter med treretters meny.

VINSMAKING - OPPDAG VÅRE SKATTER I VINKJELLEREN

Vin er en av våre store lidenskaper; når mat og vin forenes med perfeksjon, skapes det minnerike opplevelser. Vi ser frem til å kunne anbefale deg noen av vinkjellerens skatter. Christian Printz, vår daglige leder og sommelier, har over flere år bygget opp et stort utvalg håndplukkede viner som kan smakes og nytes i vinkjelleren, i restauranten mellom sjøbodene, eller i vår grønne oase, Bakhagen.

Dere er hjertelig velkommen til Tollboden Hotell og Restaurant.

BZ3A3383y.jpg

For Booking: klikk her!