Den gode kvaliteten vi etter hvert har blitt vant med ettersom vi stadig blir mer bereiste, og ikke minst får inputs av kaffebarer landet - og verden - over, har blitt det vi i dag ser på som «god kaffe». Det å bestille en kopp kaffe nå til dags er definitivt ikke det samme som å be om en kopp for bare noen få år siden.

Bedriftsmarkedet har gått en lang vei fra filterkaffen på 2000-tallet til dit vi er i dag. Maskinene utvikler seg i takt med forbrukernes krav til kaffe, og trendene viser at folk har fått høyere kvalitet på kaffebarer - og dermed ønsker og krever bedre kvalitet på kontoret.

Og; hvorfor skulle de ikke det? Å nyte en god kaffekopp i rolige omgivelser på en barista er skjønt, men kanskje enda viktigere er det å finne den gode pausefølelsen på arbeidsplassen. Det er som regel mer krevende å sitte på jobb eller i et viktig møte, enn det er å kun fokusere på det svarte gullet i koppen foran deg i en barista.

Kaffe på jobben

Undersøkelser viser at vi i Norge drikker 82 prosent kaffe på jobben hver dag og av disse oppgir 47 prosent at de henter seg kaffe flere ganger i løpet av dagen, mens 82 prosent prater jobb i kaffepausene og mange kombinerer kaffe med problemløsning på arbeidsplassen.

Kaffepausens tradisjonelle rolle som et pusterom fra arbeidet har blitt en del av selve jobbsamtalen og problemløsning. Samtidig oppgir mange at kaffepausen er oppkvikkende.

Sett i lys av denne trenden er det viktig for bedriftsledere å ha en god tradisjon med å invitere de ansatte til en felles kaffepause for å få de ansatte til å føle seg mer opplagt og kreative. En felles kaffepause hver fredag kan være en hyggelig anledning for de ansatte å møtes på tvers av avdelingsgrensene. Slike møter kan skape inspirasjon, jobbideèr, kreativitet og styrke samholdet.

Mer kresne

Utviklingen av kaffe er det ingen tvil om; der vi tidligere kunne be om «en kaffe» på både kafeer og kaffebarer, blir vi nå møtt med menyer som kan minne mer om Michelin-restaurantmenyer- i kaffeversjon. Vi har kaffe i alle slags varianter og versjoner, med smaker som kan tilfredsstille ethvert menneske. Vi har et så bredt utvalg at det å finne en kaffe for nettopp din smak, kan sies å være en liten oppdagelsesferd i seg selv.

Endeløse muligheter og gode produkter har nok gjort at vi har blitt mer kresne når det kommer til kaffen vi ønsker å bli servert, og selv vil servere.

Uslåelig kvalitet

Vår lidenskap ligger i å skape den beste kaffen med de beste produktene og servicen som er å oppdrive på markedet. For oss er det viktig å følge med i tiden; vi vet at våre kunder forventer og fortjener det beste, og vi gir oss ikke før de har fått nettopp det.

Hvorfor skal ikke kaffen på arbeidsplassen være av like høy kvalitet og gi den samme, gode følelsen som på en kaffebar i Manhattan?

Kaffe for alle

Kaffebryggeriet har et bredt tilbud av kaffemaskiner av ypperste kvalitet i vårt sortiment. Kun det beste er godt nok, og våre kaffemaskiner representerer akkurat det. Det beste.

Rex-Royal S200 har med sine 24 mulige drikkvalg og sveitsisk presisjon, alle forutsetninger for å kunne begeistre alle. Franke Pura Pronto er en helautomatisk espressomaskin som lager fantastiske produkter med samme kvalitet - kopp etter kopp.

For å kunne sikre deg den beste kaffeopplevelsen i eget arbeidsmiljø, har vi lagt stor vekt på å kunne tilby produkter og maskiner for enhver smak. Er du usikker på hvor nettopp din bedrifts fremtid vil ta veien innenfor kaffeverdenen, vil vi med glede hjelpe deg.

Ta kontakt for å prøve kaffe fra Kaffebryggeriet

jura.pngroyal.png