Derimot finnes det én ting de aller fleste liker: kino! Visste du at 75 prosent av den norske befolkningen drar på kino minst én gang i året? Den gjennomsnittlige nordmannen drar på kino 2,1 ganger i året. Dine kunder og ansatte er blant disse, så hvorfor ikke gi dem en kinooppevelse i julegave?

Hva er Filmweb Norgesbilletten?
Filmweb Norgesbilletten er en fleksibel kinobillett som kan brukes på alle filmer og kinoer i hele Norge. Norgesbillettene gir dine ansatte mye verdi for pengene - opptil 40 prosent billigere enn vanlige kinobilletter. Mange har et eget design med en personlig julehilsen på billetten. Hvis man ønsker å spare tid og miljøet, kan man også motta Norgesbillettene over e-post eller på SMS. Her kan du lese mer om Norgesbiletten!

Spar 40% på kinobilletter med Norgesbilletten – bestill her!

 

Bra for kunder og ansatte

– Vi har gitt de ansatte kinobilletter til jul i flere år, og de blir alltid godt tatt imot!

Inga Kleppe.jfif

Foto:Inga Kleppe, administrasjonssjef i Microsoft Norge

Å finne en julegave som alle ansatte liker er ikke lett, sier Inga. De har prøvd flere forskellige julegaver, men ingen har vært så universelt likt som kinobilletter. Derfor har de gitt Norgesbilletten kinobilletter til de ansatte i flere år. Du kan lese mer om dette her!

– Vi har også gitt gavekortene til våre kunder og partnere. De har vært veldig fornøyde med å få det, sier Inga Kleppe.

Send Norgesbilletten på SMS – les mer her! 

Microsoft Norgesbilletter med juletema.jfif

En gave bedriftene kommer tilbake til - år etter år

Microsoft har brukt gavekortene i rundt seks år, og responsen fra de ansatte har alltid vært god. De ansatte setter pris på en opplevelsesgave - og folk flest liker kino.

– Vi gjør gaven mer personlig ved å få trykt logo og en hilsen på Norgesbillettene. I tillegg kjøper vi ofte noen ekstra til bursdager og konkurranser, avslutter Inga.

Microsoft er ikke den eneste store bedriften som bruker Norgesbilletter som julegave til kunder og ansatte.

– Vi har samarbeidet tett med flere av Norges største bedrifter, som vi har holdt på i over et tiår, sier Jenny.

Jenny Korg-Johnsen.jfif

Foto: Jenny Krog-Johnsen, produktansvarlig i Filmweb

– Norgesbilletten er et produkt som har tålt tidens tann, helt siden det ble etablert i 2004. Både bedrifter, organisasjoner og kommuner velger oss - gang etter gang, fortsetter Jenny.

Interessert i å gi kinobilletter som julegave til dine kunder og ansatte?

Spar 40% på kinobilletter med Norgesbilletten – bestill her!

 

Kinobesøket vokser

I 2022 har kinobesøket vokst, og film- og kinobransjen har tent på alle sylinderne. Det er mange spennende filmer som kommer på lerretet, fremover: Kampen om Narvik, Kardemomme by, Avatar 2 og mange flere. Dette er den perfekte tiden for å gi dine ansatte og kunder et gavekort som kan brukes på sesongens beste filmer.

– Norske kinoer har fått over 6,5 millioner besøk så langt i 2022. Det er nesten dobbelt så mange besøk som samme periode i fjor. Folket flokker tilbake til kinosalene, sier Erlend.

Erlend Lundgård.png

Foto: Erlend Lundgård, innholdsprodusent i Filmweb

Erlend har selv gått mer på kino den siste tiden.

–  Jeg liker å se filmer hjemme, men kinofilm er en unik opplevelse. Å se filmer med bedre lyd og bilde er alltid morro, men det er det sosiale som virkelig gjør opplevelsen unik, avslutter Erlend.

Her kan du se aktuelle kommende filmer!