I prosjekter er tid en vesentlig faktor. Klar tale og bevisst bruk av kommunikasjon kan bidra til færre misforståelser. Det igjen resulterer i økt effektivitet og bedre trivsel både for deg og organisasjonen som helhet. Å kommunisere smart med prosjektets deltakere og eksterne interessenter, handler om riktig informasjon til rett tid.

Kurset gir deg økt forståelse og innsikt i kommunikasjonsutfordringer som er vanlige i de forskjellige fasene i prosjekter, og hvordan disse kan håndteres.

INNHOLD I KURSET:

  • Hva innebærer kommunikasjon i prosjekter?
  • Hva kjennetegner kommunikasjon i oppstart-, planlegging-, gjennomføring- og avslutningsfasen?
  • Forstå betydningen av en god kommunikasjonsplan, og hvordan du kan lage denne
  • Få større bevissthet rundt egne kommunikasjonsferdigheter, og hvordan du kan utvikle disse

KURSET PASSER FOR DEG SOM:

  • opplever utfordringer med håndtering av prosjektinteressenter
  • ønsker påfyll innen kommunikasjon i prosjekter
  • ønsker praktisk trening på hvordan du kan kommunisere mer effektivt

OMFANG
Kurset Kommunikasjon i prosjekter omfatter en elektronisk arbeidsbok med forberedende, interaktive oppgaver og en 1-dags samling. Tilgang til arbeidsboken sendes til deg 2 uker før kurs.

Kurset Kommunikasjon i prosjekter kan også tilbys som bedriftsintern kurs.

PROSJEKTUKA 2017
Prosjektuka 2017, som arrangeres i Oslo den 06.-09.november, er en uke hvor vi tilbyr effektiv prosjektopplæring, faglig inspirasjon og mulighet til å knytte nye kontakter. Vi tilbyr 8 ulike 1 dags kurs som dekker ulike kunnskapsområder innenfor prosjektfaget. Delta på ett eller flere kurs. Sett sammen din egen kompetansepakke og velg de kursene som dekker ditt behov! Er du usikker på hvilke kurs som passer for deg? Vi veileder deg til å velge riktig. Her kan du lese om kursene som tilbys i PROSJEKTUKA 2017

Anbefalt artikkel:
 
Kommunikasjon.jpeg