Storefjell åpnet sine dører i 1930, har siden 1970 holdt på med kurs og konferanse. Gjennom 45 år som konferansehotell har Storefjell opparbeidet seg bred erfaring og kompetanse med arrangements håndtering. Hotellet er blitt kontinuerlig bygd ut og modernisert for å opprettholde kravene markedet stiller. Som et familiedrevet og personlig hotell med de beste medarbeidere, strekker vi oss til det ytterste for at ditt arrangement blir fullkomment.

Familien Nibstad og alle ansatte ønsker dere hjertelig velkommen til fjells!

storefjell 2.jpg

Konferansefasiliteter

Konferanselokalene er fordelt på 4500 kvm over 28 fleksible, lyse og moderne saler, haller, gruppe- og styrerom med høy teknisk standard. Salene strekker seg fra 15-1500 kvm. Alle salene har fine mingle- og pauseområder med mulighet for servering av mat og drikke. Kapasitet 2-1001 personer.

Storefjellhallene - Mulighetens Arena

Storefjellhallene er innlandets og fjellets største Arena for event, messer og konferanser. Med 2500 kvm fordelt på en flate og opptil 7 meters takhøyde, er arenaen perfekt for banketter, lanseringer, årsmøter, salgsmesser, konserter etc. Bankett: 1001 pers / Klasserom: 1001 pers / Konsert: 1200 pers.

storefjell 5.jpg

Opplevelser 1001 moh.

Naturen rundt er spektakulær med utsikt mot bla. Hardangervidda, Hallingdal, Hemsedal og Jotunheimen. Omgivelsene rett utenfor hotellet byr på muligheter for teambuilding og rekrasjons aktiviteter. Sammen med våre aktivitets leverandører skreddersyr vi pakker som passer din gruppe. Det er bare fantasien som kan sette begrensning på mulighetene, og omgivelsene står til fri disposisjon for våre gjester. Vi har også flere lavvoer med kapasitet opptil 500 personer.

Beliggenhet

Storefjell ligger strategisk plassert i spektakulære omgivelser, midt mellom Oslo og Bergen. Våre gjester forteller oss at beliggenheten skaper den perfekte rammen for samhold og teambuilding da hotellet ligger lokalisert for seg selv på Golsfjellet 1001 meter over havet. Lokaliseringen gjør at deltagerne forblir samlet under hele arrangementet som skaper relasjonsbygging i og utenfor konferanselokalene.

storefjell 3.jpg