Haraldvangen ligger 25 minutter fra Gardermoen og 1 time fra Oslo og Hamar. Nærmeste togstasjon er 15 min unna. Flott beliggenhet ved Hurdalsjøens solside, omkranset av skogkledde åser. Haraldvangen retter tilbud til ulike målgrupper og vi har plass til 140 kurs- og konferansegjester, fordelt på 65 rom i tilknytning til hovedhus eller i komfortable hytter med bad og stue. 41 av rommene er moderne dobbeltrom med egne bad. Vi vil at alle skal føle seg hjemme hos oss og legger vekt på omsorg for gjestene og godt vertskap.

Vi har 8 moderne møterom med plass fra 10 til 140 personer. Alle rommene er utstyrt med tavle og flipover – de fleste med projektor. Etter dagens møter er det hyggelig å møtes i våre fellesarealer. Middagen serveres i spisesalen og kvelden kan tilbringes i vår store peisestue. Vi har en stor terrasse, en 80-manns lavvo og et hyggelig bryggeområde som egner seg godt for sosialt samvær på varme kvelder. Vi har skjenkebevilling og alle rettigheter.

Haraldvangen har heltidsansatte aktivitetsledere som legger til rette for at din gruppe skal få de utfordringene dere ønsker. Vi tilbyr alt fra teambyggende aktivitetsløyper til rappellering og taubane som får adrenalinet til å bruse. Vår beliggenhet er et fantastisk utgangspunkt for aktiviteter i egen regi.  Du kan leie kano eller robåt for en tur på sjøen, ta en spaser- eller løpetur eller sykkel for å utforske de fantastiske områdene rundt.