Ytterst i havgapet på Sotras sydspiss finner du Bergensregionens nye konferansehotell,Panorama Konferansehotell 

Hotellet ligger 36 km vest for Bergen sentrum. Den dramatiske naturen og de omskiftelige elementene kan nytes fra de fleste rom i hotellet. Her får du oppleve kontrasten mellom urørt og barsk natur, og et moderne, innovativt og komfortabelt hotell. Hotellet er velegnet for interne seminarer og ledersamlinger, men også for andre typer samlinger og privatarrangement. Vi legger stor vekt på personlig service og god planlegging, har høy kvalitet på mat og drikke. Vi kan også tilby et rikt utvalg av aktiviteter. Med gode samarbeidspartnere på transport med buss eller båt er det enkelt å arrangere turen ut. Hotellet har 57 nye, komfortable dobbeltrom. Hvert rom har et unikt designtema, hvor du får fortalt et lite stykke lokalhistorie.

Panorama hotell har også fått ansvar for driften av overnatting- og konferansefasilitetene på Marstein fyr. Fyret ligger i havgapet få km fra hotellet. Dette landemerket i vest er det første som møter dem som kommer sjøveien til Bergen fra Europa, og har en helt unik og spektakulær beliggenhet.

Velkommen til et møte med havet! 

Aktiviteter: Båtturer (Havfiske, RIB, Yacht), Utleie av småbåter, kajakk og sykler, gode turmuligheter, teambuilding, havørnsafari. Vi legger stor vekt på fleksibilitet og personlig service, ta gjerne kontakt, og vi vil ta hånd om din forespørsel.