Trenger dere et sted hvor dere kan hente inspirasjon og bygge gode relasjoner? Et sted hvor dere kan oppleve Svalbards villmark og samtidig myldre ideer? Vi hjelper deg med innhold og gjennomføring av samlingen du skal ha med dine medarbeidere.

Isfjord Radio Adventure Hotel er et ypperlig samlingssted hvis bedriften skal møtes for å mestre nye utfordringer. Vi har perfekte omgivelser i en eventyrlig arktisk setting for dype dykk i viktige problemstillinger for enhver offentlig eller privat bedrift.

På Isfjord Radio er rammene slik at deltakerne holdes samlet og fokusert. Vil dere bli bedre i konflikthåndtering, stressmestring eller øke bedriftens salg? Mange bedrifter er i ferd med å gjennomføre et grønt skifte for å bedre takle nye utfordringer i forbindelse med klimaendringer. Da kan et opphold på Svalbard vise seg å være svært fruktbart, fordi klimaendringene har rammet Arktis mer enn noe annet sted i verden. Vi deler gjerne våre erfaringer fra dette gjennom fascinerende foredrag.

Radio 4.jpg

Plasser møtet ditt i en polarhistorisk perle

Isfjord Radio består av mange bygninger ettersom nye behov for kommunikasjon, «Hovedbygningen» har gjesterom, peisestue, restaurant, bibliotek, møterom og til og med et eget postkontor. «Gamlestasjonen» var tidligere selveste radiostasjonen. I dag fungerer denne som et utmerket hus til mindre grupper, med gjesterom, kjøkken, spisestue og salong. «Polarbrakka» som tidligere var brukt til arbeidsbrakke holder i dag 10 gjesterom. Nyeste bygg på stasjonen er en 17 kvadratmeter sauna på klippekanten.

Det er det plass til 40-45 overnattingsgjester i tilsammen 22 gjesterom. Møterommet ligger i Hovedbygningen med utsikt over fuglereservatet og havgapet mot Grønland. Det er tilrettelagt for 20-25 stykker og i tillegg er det fellesrom til å møtes for ca 10 stykker i Gammelstua. Ved behov kan vi også benytte stua i Hovedbygningen for samlinger. Her kan det gjøres plass til 40-50 stykker. I det uisolerte båthuset er det plass til 20 stykker om sommeren.

Kulinarisk nytelse

Akkurat som den gamle stasjonsmesteren var vert og trakterte Fritjof Nansen, vil Isfjord Radios egen Michelinstjerne-trente kokk servere oss spennende kulinariske nytelser forankret i arktiske råvarer. Omkranset av havet, fjorden og fjellet kan du nyte utsøkt frokost, lunsj og 3-5 retters middag med matchende vin og mikrobrygget øl i spisesalen hvor isbjørnen av og til tusler forbi rett utenfor vinduene. Stua er romslig, lun og lekker. Vi har full skjenkebevilgning og alle rettigheter, og på kvelden setter vi fram baren på ei drivvedfjøl. Vegg i vegg med Isfjord Radio ligger det et fuglereservat, dette gir gode muligheter gjennom sommeren for å få øye på polarreven på jakt!  På Isfjord Radio har Basecamp Spitsbergen i samarbeid med Halvor Bakke vellykket kombinert bevaring av det opprinnelige med et moderne og stilig tilsnitt. Her er det en koselig avslappet atmosfære, og samtidig et bekvemt preg av luksus. Den eneste måten å komme seg hit de siste 50-100 kilometerne fra Longyearbyen er med båt eller med snøscooter. Og utrolig nok er det full 4G mobildekning med Telenor.

Radio 3.jpg

A Touch of Madness

Basecamp Spitsbergen spisser miljøprofilen for å fortsatt kunne tilby gjester unike opplevelser på en miljøvennlig måte. Vi velger sjelden den letteste løsningen, men følger vårt eget slagord “with a touch of madness” når vi finner, utvikler og driver forbløffende destinasjoner og opplevelser.  Vi tilbyr gjestene våre unike opplevelser på tross av vær og føre, store avstander, og på tross av at opplevelsene ligger langt til fjells, til havs, eller inne i isen i en av verdens mest urørte villmarker, -Svalbard.

Skreddersøm

Basecamp Spitsbergen har 20 års erfaring på Svalbard, våre ansatte bor og lever her året rundt og vi sikrer god planlegging av turen og at alt går som det skal under firmaoppholdet.  Hvis det ønskes, legger vi gjerne både til og fra aktiviteter som hundekjøring, brevandring, kanopadling, ribbebåttur, Svalbards Big Five safari og besøk i den russiske spøkelsesbyen Pyramiden eller overnatting i en av våre unike og bekvemmelige eco-lodge utposter Isfjord Radio Adventure Hotel,  Nordenskioldhytta, og Basecamp Hotel.

Vi svarer raskt når du tar kontakt! La deg inspirere til å bli med på et eventyr litt utenom det vanlige. Gi deg og firmaet ditt fantastisk påfyll av samhold, inspirasjon og mestring i ekstreme omgivelser.  Ta kontakt her!

Verdien
Et minne for livet
radio 2.jpg