Vi starter denne reisen i Florida, USA, og skal møte fem suksessfulle personer i de kommende ukene.

Flere episoder i serien:

Episode 2: Lars Heldre, Grunder av Floridabolig

Episode 3: Thomas Backe-Wiik, grunder av Custom Beach

Bo Martinsen, MD og gründer.

Første historie ut er både interessant, spennende og ikke minst opplysende for de fleste av oss. Bo Martinsen har jobbet i 10 år med å utvikle en omega-3 olje som faktisk ser ut til å være mer enn det vi normalt forbinder med omega-3.

At den virker er jeg selv også et eksempel på. Før han visste at jeg slet med kraftig «jetlag» etter hjemreiser til Norge fra USA, og at jeg har mine behov på natten, fortalte han at dette enkelt kan kureres med denne nye patenterte oljen.

Og ja – det virker! I tillegg røper han en spennende mulighet for alle som er opptatt av penger. Så sett deg godt til rette og lytt til dette enkle, men interessante intervjuet med Bo Martinsen i Florida, USA!

Etter at du har hørt og sett historien til Bo Martinsen, vil vi sette stor pris på om du sender oss din mening om innslaget. EPOST

 

De første programmene er filmet med en iPhone 7 uten annet lys enn det som var tilgjengelig. Neste gang skal vi legge listen ett hakk høyere. Uansett, vi ønsker forslag til forbedringer, tanker og ideer om andre personer med spennende fortellinger som LederNytts lesere kan ha glede av.

Oljen kan ikke selges i Norge enda da Melatonin er reseptbelagt, men dette er et område som skal bearbeides.

Redaktør LederNytt TV -  Ingar Næss