litt luksus på baderommet.

- For mange er et massasjebad det perfekte sted å finne roen etter en lang dag. En god massasje gjør kroppen avslappet, reduserer stress og hjelper å løse opp ømme og stive muskler. Derfor er dette ganske enkelt en investering i egen helse forklarer Stein Viggo Karlsen, daglig leder i VikingBad. En steamdusj kan hjelpe kroppen med å frigi giftstoffer og brenne kalorier. Dette kan øke immunforsvaret samt at det har en avslappende effekt. Steam bidrar til å rense huden, hjelper luftveiene og øker blodsirkulasjonen i kroppen.

I tidsklemma vi lever i er det viktig å finne tid til seg selv

Pusse opp badet?

Mange bruker mye tid og penger på å pusse opp badet, og kravene til standarden har økt. Drømmebadet skal kombinere kvalitet med funksjonelle løsninger, og VikingBad har en rekke produkter som kan gi deg den rette luksusfølelsen på badet.

Å vite hvordan man skal skape et nytt og flott baderom er ikke alltid lett. Viking Bad leverer produkter til fagfolk over hele landet med lang erfaring som kan komme med gode råd. Undersøkelser viser at rundt 50 prosent av Norges befolkning har planer om å pusse opp i løpet av de neste seks til atten månedene, og hele 36 prosent av disse har planer om å fornye badet. VikingBad har som mål å være den valgte leverandøren til mange av disse.

Mye Mye å hente med god planlegging

Enten du skal bygge et nytt bad eller pusse opp det gamle, er det essensielt med god planlegging.

Skap nytt liv i rommet ved å erstatte det ordinære speilet med speil med lys

Tenk, tegn og legg en plan for både selve arbeidet som skal utføres og hvordan endelig resultat skal være. Tenk på hvordan badet skal brukes nå, i tillegg til å legge til rette for fremtidige behov. Sett så opp et budsjett som tar høyde for alt du trenger for å skape ditt drømmebad og kjøp kvalitetsprodukter som gjør at du ikke angrer kort tid etter oppussing. VikingBad har en rekke produkter og produktpakker som kan gjøre arbeidet med å finne riktig løsning enklere, og har samarbeid med rørleggere over hele Norge som vil være behjelpelige med å finne svar på det du lurer på. Et godt og funksjonelt bad er noe de fleste nordmenn er opptatt av.

TIPS TIL OPPUSSINGEN

  • Bytt ut slitne baderomsmøbler med funksjonelle og plassbesparende møbler.
  • Skap nytt liv i rommet ved å erstatte det ordinære speilet med speil med lys.
  • Har du lite oppbevaring på badet ditt anbefales speilskap med lys.
  • Bruk badekaret som blikkfang i rommet. Det er mange flotte badekar, og har man plass er frittstående badekar ekstra dekorative.
  • Har man et lite bad så er gulvplassen ekstra viktig. Bytt dusjkabinettet ut med et dusjhjørne med leddede dører eller en liten glassvegg som skiller dusjen fra resten av badet. Mulighetene er uendelige.
  • Unn deg litt luksus. Du tilbringer over 1000 timer i året på badet, da kan en steamdusj eller et massasjebad gjøre tiden der enda bedre.

 viking bad 2.jpg