Hotellet ligger i rolige omgivelser, bare et steinkast fra Karl Johans gate. Det perfekte utgangspunkt for de som søker storby og opplevelser, eller er på jakt etter det ultimate sted for den neste konferansen. 

Alle 241 rom, korridorer og fellesområder ble i 2015 og 2016 totalrenovert  i en moderne art-deco stil. Mønstret gulv, gulldetaljer, mørke farger og skinn går igjen i interiøret. Hotellet er nå Scandics største og mest moderne kurs- og konferansehotell i Oslo sentrum, med 14 møterom og stor konferansescene, Edderkoppen Scene.,

Scandic St. Olavs plass tilbyr en enestående kombinasjon av hotell og scene. Her får du alt i ett hus: konferanse, underholdning, overnatting, mat og drikke. 

I hotellets urbane restaurant, se.ua, blir sosiale og smakfulle opplevelser til gjennom en spennende meny «sharing style».

se.ua har en internasjonal og leken meny med fokus på kreative smaker.

Alt dette gjør hotellet til det ideelle stedet for din neste konferanse, jubileum eller kick-off. Våre profesjonelle medarbeidere hjelper deg gjerne med å gjennomføre arrangementet ditt. 

  • Gode muligheter for parkering.
  • Restaurant & bar.
  • Gratis WiFi.