VELKOMMEN TIL MULIGHETENE

På X Meeting Point kan du skape unike opplevelser i et særegent univers, uansett arrangement. Fokuset handler om å levere på muligheter og skreddersøm.

Ved å arrangere kurs, konferanser, messer eller eventer på X Meeting Point, får du et inspirerende opphold som er skreddersydd for dine ønsker og behov. Her får du en totalopplevelse med fantastiske konferanselokaler, Norges første Marriotthotell, den trendy Moxy-kjeden, restaurant GÅRD Taste Scandinavian og to store messehaller med mange muligheter. Hos X Meeting Point kan du oppleve et møte mellom design inspirert av fjord og fjell, skandinavisk stil og moderne teknologi. I tillegg kan du ta i bruk det store utearealet for å skape et variert aktivitetstilbud.

X-Meetingpoint_1.png
Det fantastiske kurs- og konferansesenteret med 32 ulike møterom og mye mingleplass inspirerer til unike arrangementer både på dag- og kveldstid.

 

EN TOTALOPPLEVELSE

Ellen Arnstad er administrerende direktør på X Meeting Point, og legger vekt på skreddersøm i tilbudet deres. Hun poengterer at de ikke bare leier ut kvadratmeter, men hjelper kunden med å skape en optimal møteplass og en arena tilpasset behov, strategi og målet med hvert arrangement. I en verden der digitalisering og teknologi stadig blir viktigere, blir også fysiske møteplasser avgjørende for å lykkes med din strategi. X Meeting Point lever etter slagordet «Velkommen til mulighetene», og dette er noe som forplikter.

xmeeting 2.png
Oslo Business Forum har lagt sin internasjonale konferanse til X Meeting Point, og der selveste Barack Obama er hovedtaler. Her er grunnleggerne, Christoffer Omberg og Marius Røed Wang sammen med administrerende direktør, Ellen Arnstad.

 

– Vi skal skreddersy tilbud med stor variasjon og fleksibilitet, sier Arnstad. Videre påpeker hun at det er viktig å skape kreative rom som inspirerer til nye ideer og innovasjon.

– Dette stedet er designet for at du skal være sikker på å få til en god møteplass. Stedet er som skapt for fleksibilitet og nytenkning, sier hun.

Opplev mulighetene nå!

 

NYSKAPENDE HOTELL I SÆRKLASSE

Moxy er Marriott-kjedens unge rebell, og konseptet har hatt den nye generasjonen hotellgjester som målgruppe. Den visuelle og lekne generasjonen som har tatt i bruk Instagram, Snapchat og andre sosiale medier.

xmeeting 3.png
Norges første Marriott-hotell, den trendy Moxy kjeden, er en del av det sømløset universet. Her kan gjestene senke skuldrene etter en fin dag i kurs- og konferansesenteret, etter et event eller en messe.

 

– Det er en ære å få jobbe med det første Marriotthotellet i Norge og det første Moxy-brandet i Norge og Skandinavia, sier Arnstad. Som konferansedeltaker kan du gå tørrskodd gjennom de ulike sonene i «X-universet».  Fra hotellet Moxy Oslo X, til foajéen og restauranten GÅRD Taste Scandinavian, og videre til kurs og konferansesentret. Her gir du kunden mange opplevelser i ett og samme hus.

Se flere bilder av Moxy Oslo X.

xmeeting_4.png
Design og teknologi kjennetegner kurs- og konferansesenteret. Her kan du booke flere ulike designrom inspirert av norsk natur.

 

HØYTEKNOLOGISKE MØTEROM

De 32 spesialdesignede møterommene er utstyrt med den mest moderne teknologien tilgjengelig. På et skilt i utenfor konferanselokalene står det «Fare for rask service». Service-knappen på møterommene gir deg umiddelbar tilgang til en av hotellets verter, noe Power Norge setter pris på. De bruker X Meeting Point til alle store kurs og møter. Morten Hovland, HR- og opplæringsansvarlig i Power-kjeden, mener det er det beste konferansestedet i Norge, med tanke på møtelokaler og alle fasiliteter rundt.

– Stedet har en hyggelig atmosfære, servicen er meget god, og serviceknappen på møterommene er et stort pluss når man behøver rask hjelp. Den totale opplevelsen er utrolig bra, sier han.

Finn ditt møterom her! 

 

FREMTIDENS MØTEPLASS

26.september vil Oslo Business Forum legge sin konferanse «The Future of Technology and Sustainability» til X Meeting Point, og i den forbindelse skal tidligere president Barack Obama snakke til det norske næringslivet. Oslo Business Forum bygger opp et stort opplevelsessenter der man kan prøve ut ny teknologi, i tillegg til mindre scener, diskusjonsgrupper og møtebooking med andre deltakere. De forteller at X Meeting Point er den perfekte arenaen for dette.

– De har store rom i alle fasonger og størrelser, noe som gir store muligheter. Alt ligger til rette for å arrangere en konferanse i verdensklasse, sier gründer og daglig leder i Oslo Business Forum, Christoffer Omberg. I tillegg har X Meeting Point folkene som passer deres visjon, mener han.
– De tenker nytt og annerledes, går sine egne veier, er kreative og strekker seg langt for å tilby det beste for sine samarbeidspartnere. Mulighetene er enorme, og det å legge arrangementet til akkurat X Meeting Point vil ha en stor effekt. Det gir oss muligheten til å få Oslo Business Forum til neste nivå, avslutter Omberg.

Bli bedre kjent med X meeting Point