Søker partner til analyse og rådgivningsselskap. Maturus er et rådgivnings- og analyseselskap med lang erfaring og stor kompetanse innen kundeutvikling. Vi har gjennomført kunde- og medarbeiderundersøkelser for hundrevis av norske og nordiske bedrifter og organisasjoner gjennom de siste ti årene. Vi besitter modeller som fungerer i hverdagen og som gjør analysen troverdig og gjennomførbar, for våre kunder.

Har du lyst til å bli partner med meg, da har du mulighet til å bygge opp ditt eget selskap basert på min mangeårige kunnskap og kompetanse. Jeg har ingen planer om å slutte å jobbe og være bidragsyter, men har mål om og vokse sammen med en partner.

Du trenger ingen direkte kapital, men pågangsmot. Om du har lyst og vi finner frem til en modell vi begge kan leve med og utvikle samarbeidet rundt, vil du få all den støtte du trenger til å lykkes.

Mitt mål har aldri vært å bli størst, men mine kunder skal alltid være tilfreds med de råd og anbefalinger vi gir.

Svært gode inntektsmuligheter.

Se www.maturus.no

Referanse - Dette sier en av mine siste kunder: Hei Ingar!

For å si det det hadde aldri blitt de samme resultatene uten dine råd og bistand. Jeg hadde aldri tatt sjansen ved å rokke ved grunnmuren hadde det ikke vært for at du sa "Carola du MÅ starte med core values hvis du skal lykkes med dine ambisiøse mål". Det var starten på utfordrende samtaler som gav resultater: Medarbeidertilfredsheten økte kraftig fra 2010 til 2011 med ..... (ja det vet jo du)og i tillegg en omsetningsøkning på 22% på 1 år!! BRUK det du!!!

Så ja meg kan du bruke som referanse. Det blir ikke bedre enn dette Ingar!