Vi tilrettelegger for effektiv læring med erfarne, dyktige og motiverte kursholdere!

PRINCE2® er bredt anerkjent som markedets ledende prosjektmetode. Delta på vårt 3 dagers-kurs hvor vi følger et PRINCE2®-prosjekt gjennom alle faser og faseoverganger samt forbereder deg til sertifiseringseksamen på dag 3. Våre dyktige PRINCE2® trenere gjennomgår metoden på en effektivt, strukturert og lettfattelig måte.

Uttalelser fra fornøyde kursdeltakere:
«Dette var et meget bra kurs, faktisk noe av det beste jeg har deltatt på i hele min yrkeskarriere. Kursholderen var meget dyktig, læringsformen passet meg utmerket».
(Bjørn, Akershus)
 
Kurset var nyttig for å få en systematisk innsikt i strukturert prosjektarbeid. Jeg fikk blant annet innsikt i hvorfor det er viktig å ha oppmerksomhet/ fokus på de produkter som prosjektet skal levere og på nytten av å inndele i faser. Foreleser var særs dyktig i å formidle stoffet på en oversiktlig og forståelig måte.
(Espen Gulbrandsen)
 
Holte Academy har de hyggeligste folkene og de beste kurslederne! Jeg tror ikke jeg klarer å si det bedre om jeg skriver noe lenger!
(Richard Gran)
 
LÆRINGSUTBYTTE:
Vi gir deg en god og strukturert innsikt i PRINCE2® metoden gjennom ledende, effektiv og tilpasset pedagogikk i klasserom. Kurset følger et PRINCE2® prosjekt gjennom alle faser og faseoverganger, fra oppstart til avslutning. Du opparbeider deg god forståelse for den internasjonalt anerkjente «beste praksis» for prosjektledelse innenfor PRINCE2® rammeverket.
 
MÅLGRUPPE:
Kurset passer for både prosjektdeltakere og prosjektledere, og deg som:
  • Ønsker å få inngående kjennskap til PRINCE2® prosjektmetoden
  • Ønsker å formalisere din prosjektkompetanse gjennom en sertifisering på PRINCE2® Foundation nivå
  • Skal kunne ta i bruk Difi sin Prosjektveiviser som er basert på PRINCE2®

Det er ingen krav til forkunnskaper for å delta på kurset. Kurset passer for nybegynner og erfaren.

INNHOLD I KURSET:
Kurset gir en full innføring i PRINCE2®-metodens tre deler:
  • Syv PRINCE2® prinsipper
  • Syv PRINCE2® temaer
  • Syv PRINCE2® prosesser
KURSDETALJER OG FORBEREDELSER
Kurset består av klasseromsundervisning og vil avsluttes med en sertifiseringseksamen på slutten av siste kursdag (dag 3). Det er ingen krav til forkunnskaper for å delta på kurset. Vi har eksamensgaranti. Består du ikke eksamen, gir vi deg en ny sjanse.

Undervisningen i kurset tar utgangspunkt i PRINCE2® manualen «Styring av vellykkede prosjekter med PRINCE2®», 6th Edition. Boken vil du få tilsendt i god tid før kurset. (Boken er inkludert i kursprisen). I tillegg vil vi komme med våre anbefalinger til hvordan du leser boken på best måte slik at du er godt forberedt til kurset og eksamen, og får størst mulig utbytte.

Eksamen kan gjennomføres på norsk eller engelsk. Vi anbefaler at du velger PRINCE2® manualen på samme språk som du velger for eksamen.

Anbefalte artikler:
Ønsker du å lese mer om PRINCE® som metode? Les artikkelen «Hva er PRINCE2®?» 

prince 2.jpeg

PRINCE2_Eksamensguide_Holte Academy.jpg
PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. All PRINCE2® courses are offered by Holte Academy – Accredited Training Organization (ATO).