Vi er et ungt selskap med høye ambisjoner og har en portefølje på rundt 400 boliger under utvikling. Seltor Bolig AS er en del av Seltor Gruppen AS som omfatter både eiendomsutvikling og entreprenørvirksomhet og som har lange tradisjoner innen boligbygging.

Du vil få ansvar for ett eller flere prosjekter og lede disse helt fra analyse og kjøp av tomter, regulering, konseptutvikling, bygging, markedsføring og salg, helt til overlevering av ny bolig til kundene. Du vil samarbeide tett med alle aktører internt og eksternt i hele utviklings- og gjennomføringsfasen.

Som en moderne og fremtidsrettet boligutvikler har vi en filosofi om at all vår virksomhet skal være kundestyrt. Det betyr at vi skal utvikle boligkonsepter med bokvalitet, estetikk og et bomiljø som tilfredsstiller kundenes behov både i dag og i morgen.

Vår nye prosjektsjef/leder vil få arbeidsplass ved vårt kontor i Tønsberg og/eller i Porsgrunn, og må identifisere seg med våre verdier TÆL, Trygghet, Ærlighet og Langsiktighet. Vi søker deg med noen års erfaring fra entreprenør/byggherre/utvikling og som har ambisjoner om å lede interessante boligutviklingsprosjekter.

Vi lover deg en spennende og utfordrende jobb, med engasjerte og faglig dyktige kollegaer. Du vil også få stor påvirkningsmulighet på bedriftens videre vekst.
Er du kommersiell, har du teft for eiendomsutvikling og ser muligheter, så hører vi gjerne fra deg.

Søk her!

Ved spørsmål – ring: Lise M. Bekken i Kvikke Hoder AS på telefon 98265507 eller send en mail til lise@kvikkehoder.no