Region Sørvest dekker Bergen og Stavanger. Experis har en sterk posisjon i regionen, med em veldrevet og godt etablert organisasjon. I et marked i vekst er vår ambisjon å vokse, og ta en sterkere posisjon. For å lykkes søker vi en Regiondirektør som kan løfte selskapet videre. Du får fult ansvar for topp- og bunnlinje i regionen og et internasjonalt selskap med nødvendige ressurser i ryggen.

 

Din hovedoppgave vil være å samle organisasjonen og utvikle en helhetlig kunde- og markedsstrategi. Vi ønsker en leder som skaper vekst og resultater gjennom å være samlende, inspirerende og offensiv – som lykkes gjennom å skape en organisasjon som jobber mot felles mål. Det er viktig at du trives og er trygg i rollen som ambassadør for Experis overfor kunder, næringsforeninger o.l.

 

Vi tror du kjenner deg igjen i følgende beskrivelse:

  • flink med mennesker, omgjengelig og god til å bygge relasjoner
  • dyktig kommunikator, evner å skape entusiasme og glød mot felles mål
  • fremoverlent, positiv og flink til å se og utnytte muligheter
  • sterkt driv og motiveres av å skape resultater
  • initiativrik og går gjerne foran

 

Du har solid erfaring med ledelse og salg, gjerne fra et konsulentmiljø – og kjennetegnes ved å inspirere, sette retning og bygge gode lag. Du har et godt etablert nettverk, kjenner regionen godt og trives med å jobbe offensivt ut mot markedet. Vi tilbyr deg en unik mulighet til å være med å videreutvikle en meget spennende organisasjon i et stort internasjonalt selskap. Du blir en sentral del av Experis` ledergruppe i Norge.

 

For mer informasjon, kontakt gjerne våre rådgivere i Experis Executive, Øystein Dahl, mob. 905 68 285, eller Emil Lutterloh Lie, mob. 468 91 281. Registrer søknad og CV snarest på experis.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.