1. Velg kraftfulle posisjoner

Ved å stå eller sitte i kraftfulle posisjoner kan du føle deg sterkere. Det handler om åpne posisjoner som utstråler makt, for eksempel å stå med brede bein. Det får deg ikke bare til å føle deg sterkere, men har også vist seg å øke testosteronnivået i kroppen.

2. Varm opp viljestyrken din

Å varme opp musklene og bli kvitt spenninger i kroppen har vist seg å kunne øke viljestyrken din. Forskning viser at mennesker som varmer opp tåler mer smerte, klarer å motstå fristende mat og oppfatte utrivelig men viktig informasjon bedre.

3. Vær tydelig

Mennesker som har et godt kroppsspråk og gestikulerer mye med hendene har bedre evner til å overtale enn de som ikke bruker kroppen når de snakker.

4. Bli en copycat

Å herme er en aldeles utmerket måte å komme inn i hodet til en fremgangsrik person. Ved å kopiere gester, bevegelser, måten å snakke på, får du et glimt av hvordan den personen føler seg.

5. Legg armene i kryss

Når du setter deg fast i et problem – legg armene i kryss. Forskning viser at det øker din utholdenhet. Det fordobler tiden som du orker å bruke på problemet og resulterer i bedre løsninger. Fungerer ikke det kan du prøve å legge deg ned. Det gir både raskere og mer kreative løsninger.