Ombord seilskuta Linden gir Basecamp Arctic Voyagers ledergruppen og andre i bedriften en fantastisk mulighet til å kombinere produktive møter med opplevelser i Svalbards urørte villmark. Linden er en klassisk seilskute på nesten 50 meter med tre master som tar 360 kvadratmeter seil. Hun har isforsterket skrog og er godt rustet til å ta deg med på et eventyr i Arktis.

Seilbåt 1.jpg

Vi ser på ulike måter å komplementere bedriftens møtevirksomhet med meningsfylte aktiviteter. Vi kan også hjelpe til med å fasilitere selve møtet. Mellom møtene kan deltakerne med profesjonell instruksjon bli en del av mannskapet ombord. Hvis du tør kan du til og med klatre den 33 meter høye masten. Dette er ikke for de lettskremte! Mannskapet gleder seg til å lære deg å manøvrere Linden og vise hvor lekende lett skuta seiler.

På Svalbard blir de tradisjonelle teambuilding-aktivitetene en naturlig del av det å seile og ilandstigningsprogrammet vårt. Deltakere får sjansen til å  bygge solide relasjoner med hverandre gjennom å sammen mestre seil og sjø. Vi tilbyr mulighet til å reflektere over innhold og spørsmål fra møtene på fottur i arktisk stillhet. Vi går i land innimellom når det passer inn i opplegget deres. Det er flere isbjørner enn folk på Svalbard, så på alle ilandstigninger har vi med isbjørnvakter bevæpnet med rifler.

Seilbåt 2.jpg

Deltakere kan nyte kaffen og 360 grader panoramautsikt på dekk i pausene mens vi passerer et vilt landskap uten tegn til veier eller hus. Det er dette som gjør Svalbard unikt i verden, de arktiske dyrene lever i totalt urørt natur. Isbjørnen rår både på land og på isen. Det glitrer i brefronter, fuglefjellene ruver, og det er et livlig dyreliv. Mange vil gjerne se noen av Svalbards “Big Five”, så hold utkikk  etter: isbjørn, hvalross, fjellrev, Svalbard-reinsdyr og den vevre ismåka. Hvilke får vi se på dette toktet?

seilbåt 4.jpg

Seilskuta Linden er et ypperlig samlingspunkt for bedriftsturer. Det er god plass for møter i 2 salonger, begge med panoramautsikt.  Vi har 5 romslige dobbeltmanns-lugarer med privat dusj og toalett, og 2 enkeltmanns-lugarer som deler bad med 2 dusjer og toalett. Alle rom er innvendige. Med maks 12 gjester blir dette en eksklusiv opplevelse.

Vi byr på solid sunn frokost, fristende formiddagsmat, og smakfull og spennende 3 retters middag med utsøkt vinkart i meget trivelige omgivelser, enten du er ute på dekk eller i en av våre lune salonger. Før Svalbard-sesongen besøker Linden lokale primærprodusenter i Danmark og langs kyst-Norge. Her velger vi ut kvalitetsråvarene som gir kokken mulighet til å lage spennende retter fra bunnen. På Svalbard har vi avtale med lokal fangstmann av reinsdyr, sel og mer. Og når det er mulig fisker vi selv frokost, lunsj eller middag rett fra havet. Vi satser sterkt på kvalitetsmat og på å servere økologisk og kortreist mat i den grad det er mulig.

seilbåt 5.jpg

Basecamp Explorer har 20 års erfaring på Svalbard, våre ansatte bor og lever her året rundt og vi sikrer god planlegging av turen og at alt går som det skal under firma oppholdet. Hvis det ønskes, legger vi gjerne både til og fra aktiviteter som snøscooterkjøring, hundekjøring, brevandring, kanopadling, ribbebåttur, safari og besøk i den russiske spøkelsesbyen Pyramiden eller overnatting i en av våre unike og bekvemmelige eco-lodge utposter Isfjord Radio Adventure Hotel,  Nordenskioldhytta, og Basecamp Hotel.

Seilbåt 3.jpg

Ta kontakt, vi svarer raskt!

La deg inspirere og bli med på et eventyr litt utenom det vanlige som kan gi deg og firmaet ditt fantastisk påfyll av samhold og mestring i ekstreme omgivelser.  

Seilbåt 7.jpg

Båt 1.jpg