Majestetisk plassert over Hemsedal, på kanten av en fjellhylle, finner du Skarsnuten Hotel. Et unikt hotell i moderne skandinavisk design med 37 rom. Restauranten vår har spektakulær utsikt og fristende retter laget med et utvalg av lokale råvarer. Ovenfor finner du Storelia Hytter – fire luksuriøse storhytter med plass til 36 personer per hytte. Til ditt arrangement leverer vi fleksible løsninger for alt fra små, intime selskap til store konferanser og seminarer. Vi hjelper deg med å planlegge din konferanse, og egne konferanseverter passer på at alt går etter planen. Vår restaurant sørger for forfriskende servering underveis. Uavhengig om dere velger hotel eller hytter

Din konferanse kan kombineres med alle de unike opplevelsene Hemsedal har å by på! Vi tilbyr varierte aktiviteter som gir opplevelse og mestringsfølelse. Frister det med snøscooter, eller off piste med utsikt over fjellheimen? Hemsedal er stedet for påfyll i hverdagen!

Hemsedal ligger i hjertet av den norske fjellheimen, midt mellom Oslo og Bergen. Det er mange muligheter for transport til oss, alt fra kollektivtrafikk til innleide konferanse busser, privatsjåfør og helikopter. Fra Oslo er det 210 km og fra Bergen 276 km. Velkommen til Skandinavias alper – nyt det beste fjellet har å by på! Aktiviteter: Off piste, hundekjøring, isklatring, vinsmaking, kokkekamp m.m.

skarsnuten hotell - storelia.jpg

Booking: 98 44 84 50 / Telefon: 32 06 17 00

skarsnuten hotell - snøhytte.jpg