Vi har samlet noen av punktene for deg - kjenner du deg igjen?

  1. Du er begeistret over virksomheten din

De som starter en bedrift for pengenes skyld eller for å glede venner og familie, har stor sannsynlighet for å brenne ut eller falle flatt. Konseptet bak din bedrift bør være spennende fra begynnelse til slutt.

Du vet du er begeistret for bedriften når du tar deg selv i å snakke om det som besatt, når du ikke kan vente med å stå opp til ny arbeidsdag og når du kjenner en varme i brystet idet du utretter en mindre business-relatert oppgave.

  1. Folk snakker

Dersom kjerne-idéen din er god (og det er markedsført godt nok), vil folk snakke om. Sjekk ut de samtalene som sirkulerer sosiale medier; tar det ikke hundrevis av poster per uke for å få folk til å kommentere og dele, gjør du det ganske bra.

Folk er ivrige etter å bli den første til å fortelle sine venner om «det neste store», og samtaler rundt din virksomhet kan antyde at den er nettopp det.

  1. Du ønsker kritikk velkommen

Ingen entreprenør er i stand til å vokse og styrke sin virksomhet uten å ta til seg kritikk for hva det er; gratis råd.

Tilbakemeldingene kommer gjerne i ubehagelige former, men mange ganger identifiserer disse forbedringsområder. Dersom du er i stand til å motta kritikk og gjøre det til en positiv endring, er du i forkant av de bedriftseierne som ikke kan.

  1. Du er takknemlig for det du har, samtidig som du streber etter mer

Du vil aldri bli fornøyd med fremgangen din, om du er ute av stand til å være takknemlig for det du allerede har. Utfør innsjekkinger med deg selv eller teamet ditt hver sjette måned eller så, der du fokuserer på de seierne du eller teamet har opplevd å ha arbeidet så hardt for.

Å være takknemlig for det du har vil ikke bare omgi deg og din bedrift med positivitet, men det vil også sette ting i perspektiv når du opplever tvil om dine evner.

  1. Du eier ingen anger

Du hoppet sannsynligvis inn i en verden av entreprenørskap, vel vitende om at det er en verden full av opp- og nedturer. De som virkelig er ment til å være gründere elsker det harde arbeidet de har lagt i bedriften, uansett hvilke resultater det har medført. Lidenskapen og energien som går inn i det å starte et selskap, er en god nok grunn i seg selv til å fortsette fremover, uansett omstendighet.