Flere og flere bedrifter velger «grønne alternativer» fremfor det enkleste og rimeligste. Dette er et veivalg din bedrift bør ha fokus på ved valg av bedrifts- og sportstøy til ansatte og bedriftsidrettslag. 
Vi i Trimtex har vært opptatt av å sette miljøet i fremste rekke. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du handler tøy til ansatte hos en leverandør som tar hensyn til bærekraft. 
Allerede ved innkjøp av farger, materialer, produksjon, og frem til produktene leveres hjem på døren til deg og dine, får dere miljøvennlige løsninger.

Få din egen spesialdesignede kolleksjon til bedriften

Vi leverer bedriftstøy til flere av Norges største selskaper og hjelper gjerne din bedrift med utvikling av egen spesialdesignet bedriftskolleksjon. 
Kontakt oss gjerne om mer informasjon om dette her!

SKI NY.jpg

Detaljleverandører av høy kvalitet

Vi samarbeider også med tekstil- og detaljleverandører av høy kvalitet fra hele verden. Vi har full åpenhet når det gjelder våre leverandører, og en tredjeparts sertifisering er viktig både for Trimtex og for våre kunder slik at de kan være sikre på at vi bare bruker materialer med så lite miljøpåvirkning som mulig. Vi fokuserer på å velge leverandører som enten er Bluesign eller Øko-Tex Standard 100- sertifisert. Vi bruker heller ikke nanosølv som antibakterielt belegg i noen av våre produkter.

Egen fabrikk

Vi eier og drifter vår egen fabrikk i Estland. Vi flyttet inn i helt ny fabrikk i 2017 og har et hypermoderne produksjonsanlegg med sterkt fokus på miljøvennlig og effektiv arbeidsflyt gjennom hele produksjonskjeden. Bygningen bruker blant annet 95% fornybar energi til oppvarming og vi er stolte av at vårt produksjonsledd er ISO 9001: 2015 (kvalitetsstyring) og ISO 14001: 2015 (miljøledelse) sertifisert.

Egen fabrikk.png

Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe dere med design av tøy til ansatte

Dyrevelferd

For å vise at vi bryr oss om dyrevelferd, har vi en forsvarlig leverandør av dun og ull. All dun som brukes av Trimtex kommer fra næringsmiddelindustrien. Vi bruker aldri dun fra levende dyr. Ullen som brukes i våre produkter, er muldyrfri og Bluesign godkjent.

Care & repair

Ved å ta vare på og reparere klær hjelper vi å redusere miljøpåvirkningen og forlenge levetiden på produktet. Trimtex tilbyr derfor «Care & repair» for å gjøre det enklere for våre kunder å benytte produktene i lang tid. Innen 2025 skal alle våre plagg inneholde resirkulerte og Bluesign- godkjente materialer. Vi er medlem av IEH, og alle våre materialer er enten bluesign eller Oeko-Tex sertifiserte i dag. 

Bilde 1.png

Hvorfor er miljø viktig for oss?

Vi vet at din bedrift, som vår, ønsker et mer bærekraftig og grønnere samfunn. Vi oppfordrer derfor alle våre bedriftskunder til å tenke mer miljø ved valg av tekstilleverandør i fremtiden.    

Les mer om våre miljøprogram og miljøtiltak her!

Sjekk gjerne noen av våre kundereferanser her!