Noen av hennes mest populære foredrag:

  • Se, lytt løft hverandre fram! – om kommunikasjon, bedriftskultur og motivasjon.
  • Dit ein ser, dit kjem ein! (Vinje) – om verdier, mål og å dra i samme retning.
  • Walk the talk! –om bedriftskultur, ledelse og ansvar.
  • Digital kommunikasjon – få gjennomslagskraft ved bevisst bruk av sosiale medier.

Les mer om flere foredrag her!

synneva 3.jpg

Og for en inspirasjon det ble! Synneva anbefales på det varmeste.

-Tor Arnesen, adm dir. A/S Norske Shell.

Synneva stråler av energi og formidlingsglede. Det var en fryd å få lov å høre henne, både synge og dele av sine erfaringer. Hun byr virkelig på seg selv og med sine faglige og noen ganger personlige eksempler, fanger og engasjerer hun tilhørerne på en helt spesiell måte.
Tusen takk for verdifullt påfyll om temaet kommunikasjon! Stå på videre! 

-Hilde Kleppestø, KREFTFORENINGEN

Jeg har samarbeidet med Synneva gjennom to samlinger for ansatte i Lyse Produksjon AS, der fokus har vært samhandling, bygging av god bedriftskultur og verdier. På den internasjonale arena har hun bidratt som konferansier på avslutningen av ICOLD Norway 2015, en stor internasjonal kongress med ca 1000 deltakere i Stavanger. Hun deltok også under promoteringen av dette arrangementet i Indonesia. Som kunde møter Synneva deg alltid med stor energi og pågangsmot. Hun er godt forberedt, inspirerende, god til å få med seg alle og snakker et språk som er tilpasset målgruppen. En styrke at hun kan spille på mange strenger, og mer eller mindre spontant kan avslutte møtet med å synge «Tir n’a noir» eller en annen hit! Synneva kan trygt anbefales.

-Bjørn Honningsvåg, administrende direktør, Lyse Produksjon AS

Jeg har til gode å oppleve Synneva Erland som foredragsholder, men har jobbet tett med damen på tv. I panelprogrammet «Arena» på TV Vest snakket vi løst og fast om små og store tema. Synneva Erland leverte hver gang! Hun var tilstede, forberedt og impulsiv. Vi ser ofte etter talent i ruta som kan kommentere og synse rundt tema på konkret vis. Synneva Erland evner å holde samtalen i gang med konkrete synspunkt, er ikke redd for å stikke seg frem og har hele tiden dette ettertrakta «glimtet i øyet». Jeg tror jammen meg hun dro av en sangstrofe også, på «direkten». Opptaksformen var «live to tape», som krever mye av den som er med i panelet. Synneva Erland innfridde på alle hold, og hadde fortsatt vært en del av «Arena», dersom programmet fortsatt var på lufta. 

-Veronica S Fjeld, TV VEST

Synneva Erland 3.jpg