Økt etterspørsel fra bedrifter

«Trenden er klar»,- sier Ole Kristian Hansejordet i Høyt & Lavt Klatreparker. «De siste årene har vi hatt en økt etterspørsel fra bedrifter som ønsker å ha mer fokus på aktivitet og utvikling i teamet. Ledere i bedrifter ser verdien av å gjøre noe aktivt, samlende og annerledes for å kunne drive utvikling av teamet.»

Med litt kartlegging så lander de aller fleste på at de vil ha en «positiv opplevelse som skal bidra til en form for utvikling hos en prosjektgruppe, avdeling eller en hel bedrift» 

Så hvordan gjør Høyt & Lavt Klatreparker det?

«Det viktigste er at bedriften eller prosjektgruppen skal ha en verdi i andre enden». Hos Høyt & Lavt har vi aktivitet i fokus. Det å kunne bruke klatreparken og naturen som verktøy bidrar til at de ansatte får en kontekst som bryter med den vanlige arbeidshverdagen. Når vi da tar teamet gjennom ulike oppgaver er forutsetninger en normal arbeidshverdag hvisket og de ansatte samhandler på mer jevne premisser som gir rom for utvikling i kommunikasjon og samhandling.

Gi de ansatte opplevelser for livet

 

Også på bakkeplan

Selv om de fleste gruppene ønsker å bryne seg på aktiviteter i høyden, kan du godt utfolde deg på bakken også. « Det de fleste bedrifter liker veldig godt er å komme seg litt opp i høyden i klatreparkene. Men noen har enten veldig høydeskrekk eller ikke lyst eller mulighet til å klatre. Derfor er det i alle Høyt & Lavt Klatreparker morsomme, aktive og teoretiske temaoppgaver også på bakken. 
«Vi oppfordrer alle til å kontakte oss for vårt bedriftstilbud. Det skal være gøy for alle å ta turen innom oss.

Noen av bedriftene velger kun lek og morro:

«Hvis barn lærer igjennom lek, hvorfor skal ikke vi som voksen, ansatte og ledere gjøre det også? Mange kommer til klatreparkene kun for en positiv og annerledes dag med zip-lines og tarzanbrøl. Utrolig hva du kan lære om hverandre bare ved å ha en aktiv dag i klatreparken.

Hvordan jobbe godt i team - mer info.

 

En Icebreaker!

Høyt & Lavt sørger for at læringen for bedriften får et faglig fokus gjennom sertifiserte instruktører på teambuilding og kommunikasjon i team.
–Noen av klatreparkene tilbyr en dag for bedriftskunder med mer faglig innspill. Gjennom vårt opplegg Diversity Icebreaker, vil vi sammen gå mer i dybden på organisasjon, prosjektgruppen eller på team’et. I tillegg til aktivitet, lek og morro.

Grupper og tilbud - se mer her!