Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
arrow_upward
høyt og lavt 1

Teamwork - bedrift

FAKTA

Buskerud

Teamwork - bedrift

Diversity Icbreaker og aktiviteter

Diversity Icebreaker (DI) er plattformen for å utvikle et enkelt og felles språk for å utforske forskjeller i teamet. Sammen med aktiviteter er dette et unikt utgangspunkt for bedre kommunikasjon og samhandling internt.

Informasjonen fra testen DI tar vi med oss i en trekamp, aktiviteter som setter fokus på samarbeid og kommunikasjon. Vi syr sammen et innholdsrikt program hvor det blir opplevelser ute høyt eller lavt. Ulike oppgaver, sammen med det anerkjente verktøyet Diversity Icebreaker bidrar til økt samspill og mestring.

Deltakerne får utlevert et spørreskjema som tar for seg kommunikasjonsstil, samarbeid og problemløsning. Dette er en lærerik og morsom måte å få selvinnsikt og skape nysgjerrighet i teamet.

Varighet: 4 timer

Grupper & Tilbud

Vi har satt sammen ulike tilbud for bedrifter, skoler, lag, foreninger og andre grupper. Med unntak av Teambygging og kano kan grupper kjøpe billett online.

@WORK BEDRIFT

høyt og lavt 2.jpg

AFTER WORK - BEDRIFT

høyt og lavt 1.jpg

TEAMWORK - BEDRIFT

høyt og lavt 3.jpg

Send forespørsel

Send e-post direkte
høyt og lavt 1

Teamwork - bedrift

Diversity Icbreaker og aktiviteter

FAKTA

Høyt & Lavt Vestfold
Gard & Daniela_990x396_cropped_876x386

Lidenskap og omtanke i 365 år

Sundvolden Hotel ligger idyllisk til midt mellom Steinsfjorden og Tyrifjorden med Krokskogen og Kongens utsikt i ryggen. Hotellet er sentralt plassert i forhold til Oslo og Gardermoen ved porten til Nordmarka.

FAKTA

Konferansehotell Sundvolden
vestlia hotell_900x599

Konferanse på Geilo

Velkommen til Vestlia Resort, et av fjell-Norges flotteste spahoteller.  Her skreddersyr vi din konferanse, aktiviteter og andre arrangementer som din bedrift ønsker. 

FAKTA

Konferansehotell Geilo
Hilde Brevig

Norefjell konferanse - noe å glede seg til

En Norefjellkonferanse skal skape stor verdi for kunden, og gi minner for livet. Vi oppfordrer derfor til å sette av tid til aktiviteter, samt til å nyte våre fasiliteter og den flotte naturen. 

FAKTA

Konferansehotell Noresund
mennseker4-e1411466981728

SKARSNUTEN HOTEL OG STORELIA HYTTER

Velkommen til Hemsedal! Hemsedal på høsten og vinteren, byr på fantastiske fjell med snødekte vidder og topper, rundt en aktiv og levende bygd.

FAKTA

Konferansehotell Hemsedal