Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
arrow_upward
Art-2_300x450_cropped_279x203
404

Unik programvare letter arbeidet og øker sikkerheten

- og gir bedriften store økonomiske gevinster!

- Våre web-baserte verktøy er ekstremt brukervennlige og kan håndtere store mengder dokumentasjon og data på en svært oversiktlig og lettfattelig måte. Verktøyet kan tilpasses enhver bedrift og det aller hyggeligste er prisene som er svært konkurransedyktige.

Det forteller gründer og daglig leder i Landax AS, Torleif P. Bratlie. Han startet Landax AS i 1990 og har siden den gang utviklet mengder av gode verktøy for håndtering av HMS, kvalitet og risikostyring. Og med en urokkelig tro på nødvendigheten og muligheten for forenkling og effektivisering, har han lykkes med å utvikle et stort varespekter av programvare for norsk næringsliv – spesielt med tanke på god bedriftsledelse og god bedriftskultur. Dette gjelder IK-Mat, HACCP, HMS, kvalitet og risikostyring samt flers mindre verktøy.
 
Fra landbruk til næringsliv
 
- Vi i Landax AS har i 20 år hatt en sentral posisjon i landbruksnæringen og med stadig færre gårdsbruk, ønsket vi også å nå andre næringer. Derfor startet vi utviklingen av enkle og brukervennlige dataverktøy for styring av kvalitet, risiko, HMS, beredskap og "trygg mat". Og med sterk forankring i internkontrollforskriftens krav til systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid har Landax AS de siste årene raskt utviklet seg til å bli en stor tilbyder av HMS- og kvalitetsstyringsverktøy til både offentlig og privat næringsliv, forteller Bratlie som legger stor vekt på sikkerhet og kvalitet.
 
Satser på kvalitet
 
- Vi har satt kvalitetstenkning i system, og har satset mye på tetting av ressurslekkasjer, styringsprosesser som sikrer god drift, både effektivt og rasjonelt hvor også kvalitets- og HMS-arbeid har blitt viktige fokusområder innen forretningsvirksomheten til Landax AS. Vår unike kombinasjon av kompetanse, erfaring, humane ressurser og gode verktøy er nok hovedårsaken til vår suksess. Det har nemlig gitt oss muligheten til å være svært konkrete og praktiske i tilnærmelsene til de ønsker og behov som finnes i markedet, sier Bratlie.
Stimulerer næringslivet
Landax AS er i dag et selskap med seks ansatte og med base på Hamar. Selskapet utvikler og leverer programvare som kan brukes innen de fleste juridiske enheter i Norge, inklusiv privatmarked.
- Vårt fokusområde vil fortsatt være å utvikle og levere systemer for internkontroll tilpasset industri og tjenesteytende næring. Vi tilbyr også service og timebasert arbeid i forbindelse med våre produkter samt konsulenttjenester for å hjelpe bedrifter i arbeid med HMS, RA og KS.
Produktene vi utvikler og leverer skal stimulere næringslivet til å ta i bruk både PC og web til drift av internkontroll og HMS-systemer fordi det øker kvaliteten, minker tidsforbruket og gjør HMS-arbeidet enklere. Og vårt mål er å være en svært sentral aktør inn mot alle instanser og organisasjoner som jobber med HMS, sier Torleif P. Bratlie.
Sikrer god tilgjengelighet
- Vår filosofi er at HMS-arbeid kun kan lykkes dersom kvalitetsverktøyet er godt tilgjengelig for hele organisasjonen. Dersom ikke den enkelte ansatte utvikler eierskap til de kvalitets- og HMS-systemene som finnes, ligger som oftest årsaken i strukturene, det vil si at de strukturelle utfordringene ikke er tatt på alvor. Våre web-baserte verktøy kan tilpasses enhver bedrift, de er ekstremt brukervennlige og kan håndtere store mengder dokumentasjon og data på en svært oversiktlig og lettfattelig måte. Og det aller hyggeligste er prisene, som er svært konkurransedyktige. Vi har også utviklet et spesielt verktøy for vernrunder som kalles ”VisuellHMS”. Dette går i korthet ut på å merke alle vernerundepunkter med en strekkode og så benytte en portabel terminal når man går ”runden”. Her øker man kvaliteten på datainnsamlingen og man kan ofte redusere tidsforbruk med opp til 50-90 prosent i forhold til manuelle runder, sier Bratlie.
 
Fakta om Landax AS:
Landax utvikler og leverer programvare for styring av kvalitet, risiko, HMS og beredskap samt HACCP og "Trygg mat". I tillegg tilbys service og timebasert arbeid i forbindelse med produktene. Landax kan også tilby konsulenttjenester innen kvalitets- og HMS-arbeid og sikkerhetsrådgivning.
 

 

E-post: post@landax.no

Hjemmeside: www.landax.no

 

Motta nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev!

Overlever din bedrift de neste ti årene?

Ordet disrupsjon er et av nåtidens store buzzwords. Ny teknologi, digitalisering og kunstig intelligens, samt banebrytende holdninger hos nye generasjoner, gjør at store bedrifter ikke lenger kan føle...
Les mer

Hør hva jeg sier!

Hvor viktig er egentlig kommunikasjonens plass i lederskapet? Og hva skjer egentlig når vi snakker sammen? LederNytt har snakket med lederkonsulent og endringsagent Konrad Magnus om hva kommunikasjon ...
Les mer
Annonsér her!
Annonsér her!

Makten i de riktige spørsmålene

Enten du skal drive intervjuer, medarbeidersamtaler eller i en annen sammenheng ha behov for å vite mer om makten i de riktige spørsmålene og hvordan de stilles.   Det er ikke bare journalister og ...

7 kraftfulle måter å motivere seg selv på

Motivasjon og målsetting

I næringslivet snakkes det ofte om viktigheten av å motivere andre som våre ansatte, vårt team, våre leverandører og våre kunder. Det vil si alle andre, da med unntak av oss selv. 

7 karaktertrekk som kjennetegner en fremragende leder

Fremragende ledelse

Nøkkelen til å tiltrekke seg fremragende, dyktige og talentfulle mennesker er kanskje ved å representere noe av det samme selv? 

Ikke be meg om å konkretisere!

Det er altså ikke konkretiseringen i seg selv jeg har noe imot. Tvert imot er konkretisering for meg roten til alt godt: Konstruktive diskusjoner, gode møter og effektiv markedsføring. Men formen! Den...
Annonsér her!
Annonsér her!

Slik kan ledere og medarbeidere avdekke og snu bruken av hersketeknikker

Hersketeknikker

De aller fleste av oss har vært utsatt for herskteknikker, enten bevisst eller ubevisst. Men på noen arbeidsplasser kan dette være et problem som må tas tak i. Dette er adferd som brukes gjennom tale,...

Ledelse må handle om samarbeid

I en artikkel fra Stanford University av Theresa Johnston, forteller Mark Leslie, en high-tech entreprenør og foreleser i ledelse ved Stanford Universitet, at han i løpet av det første minuttet han tr...

Selskaper med engasjerte ansatte utkonkurrerer selskaper med misfornøyde ansatte

6 tegn på at en av dine ansatte er misfornøyd. Hold utkikk etter disse vanlige, men ikke alltid åpenbare, røde flaggene som kjennetegner en ansatt som ikke er fornøyd.   

Kreativitet - hva er det og hvorfor er det viktig?

Ledere bombarderes stadig med buzzord som påstår å være løsningen på alle problemer. Et unntak fra alle disse nye ordene er et gammelt begrep - som de siste årene har fått mer og mer oppmerksomhet båd...
Annonsér her!
Annonsér her!

Prestasjonsteam med riktig fundament for å skape produktivitet, effektivitet og innovasjon.

Prestasjonsledelse

Å gi prestasjonsteam det riktige fundament blir stadig viktigere i bedriftsmiljøer hvor samarbeid i økende grad blir sett på som en løsning for den totale ytelsen.  

10 tips for å bli mer effektiv som leder - basert på intervju av over 200 ultra-produktive mennesker

Tipsene er basert på en amerikansk undersøkelse med intervju av over 200 ultra-produktive mennesker, inkludert syv milliardærer, 13 olympiske mestere og over 200 suksessfulle entreprenører. Et enke...