- Våre forhandlere består av kompetanserike rørleggere over hele Norge, og det at sluttkunden samarbeider med en fagperson i kjøpsprosessen gir ofte en ekstra trygghet og bedre løsninger når de investerer i våre produkter, fastslår Karlsen, og sier at det tette samarbeidet med forhandlerne er en viktig grunn til bedriftens suksess.

-Vi leverer våre produkter til fagfolk som stiller høye krav, nettopp for at våre kunder skal bli fornøyde. Og skulle det i ettertid være noe med produktet, så har kunden en lokal og kompetanserik rørleggerbedrift å forholde seg til. 

Her kan du la deg inspirere av ulike kataloger. 

Det er gøy å se at stadig flere velger VikingBad

Fra 2011 til 2014 mer en doblet VikingBad omsetningen fra 62 til 132 millioner kroner, og de har nå blitt en av de mest foretrukne totalleverandørene på bad i Norge. I dag eies konsernet av Kristian Schlanbusch, Stein Viggo Karlsen og Ørjan Moy Jacobsen, som alle jobber i selskapet til daglig. En aktiv ledelse, effektive ansatte og gode systemer skaper bra forutsetninger for utmerkede resultater.

Utespa - en investering i helse og velvære!

Utespa gautefall 960x540.jpg

-Vi begynte vel egentlig mest for gøy. Samtidig har vi fra et tidlig stadium hatt en profesjonell tankegang rundt kvalitet, logistikk og service, forteller gründer Schlanbusch.

-Vi lytter til hva som er viktig for rørleggerne, og dette er grunnen til at vi har satset på monteringsvennlige produkter – noe vi har lykkes godt med, sier produkt- og logistikksjef Schlanbusch, daglig leder Karlsen og innkjøp- og IKT-sjef Jacobsen. - Vi skal fortsette å gjøre det vi er gode på; kvalitet, trygghet og service.

Stilrene baderomsprodukter med smarte løsninger.

Inspirasjon Pictureit_no-1369043788_scaled_1280.jpeg

VikingBad AS holder til i Grimstad og er importør og leverandør av synlige VVS-produkter i ulike produktserier, samt utendørs massasjebad. Med et gjennomført konsept for å tilpasse seg den enkelte kunde, salgs- og serviceapparat i rørleggerbedrifter over hele Norge har VikingBad fokus på trygghet og kvalitet hele veien. Daglig leder Stein Viggo Karlsen mener dette er grunnleggende for deres suksess.