X Meeting Point har en perfekt beliggenhet midt mellom Gardermoen og Oslo sentrum. Det tidligere Exporama senteret er i dag videreutviklet til et stort kurs-, konferanse-, event- og møtesenter i Oslo med de mest elegante og oppdaterte konferanselokaler, kurs- og møterom og store messehaller som gir uante muligheter. X Meeting Point er ikke et konferansesenter innredet med kjedelige møbler i triste møterom. Nei, her handler det om trivsel, om kvalitet tvers igjennom, gode fargesammensetninger, behagelige møbler, ypperlig service, god mat og det lille ekstra – den uventede og hyggelige lille overraskelsen som setter en ekstra spiss på møtet, kurset, messen eller konferansedagene i Oslo.

Sømløst univers

-X Meeting Point er et univers, et sømløst univers breddfullt av muligheter. Moderne og innovativt, men samtidig inkluderende, varmt og innbydende, understreker administrerende direktør Ellen Arnstad. -Her på Hellerudsletta bygger vi Norges mest innovative kurs-, konferanse- og møteunivers i Oslo. Vi byr på et spennende lunsjkonsept basert på det moderne sharing prinsippet for kurs- og konferansedeltakere i restaurant GåRD, som faller i god smak. MOXY Oslo X er det første Marriott hotellet i Norge hvor kurs-, konferanse- eller messedeltakere kan bo godt inne i det store universet.

 

En innovatør

-X Meeting Point er et annerledes møtested i den forstand at det både handler om faglig utbytte for bedrifter og kursdeltakere, samt det å bygge kulturer mellom kollegaer eller overfor kunder. «Velkommen til Mulighetene» er vårt slogan. I det ligger det at mennesker møtes, skaper, kurses, er konferensedeltagere, gjennomfører events, bygger nettverk, blir kjent med kollegaer og andre bedrifter. Vi vil skape historiefortellinger. Her er det i grunnen bare fantasien som setter grenser. Vi er innovative og skal lede an i utviklingen av kurs- og konferansekonseptet, som trenger et løft etter mange år i et tradisjonelt mønster. Det interessante er at vi faktisk oppleves som en motreaksjon til mer trendy og moderne kurs- og konferanseformer. Og det er viktig med nettopp fysiske møteplasser mellom mennesker i en digital tidsalder, og der skal vi være en innovatør. Når de forlater X Meeting Point etter endt kurs, konferanse, event, møte eller messe skal de gjøre det med en god følelse av å ha blitt sett og hørt, av godt utbytte, av hygge, av å ha fått nye venner og av å ha fått en konferanseopplevelse i Oslo de vil huske.  Dette er så viktig i dagens samfunn og timingen for å bygge dette konferanseuniverset her på Hellerudsletta i Oslo er perfekt, slår Ellen fast.

anette 2.png

Bredt tilbud

-Her på X Meeting Point er kunden i sentrum, og målet vårt er at alle som velger å legge sine møter, kurs, konferanser, events eller messer hit skal reise herfra med en god følelse av både nytteverdi og hygge, og med et ønske om å komme tilbake, sier kongresssjef Gyrid Eggen.  X Meeting Point byr på kurs- og konferansemuligheter, messetilbud, restaurant GåRD med et godt nordisk kjøkken og hotellet Moxy som er ungdommelig, lett, ledig og lekent. I kurs- og konferanseavdelingen har vi 33 møterom mellom 15 og 200 m2. Av disse er åtte temarom med forskjellig design og innredning med lenestoler eller barstoler og mindre møtebord - alt etter hvilket behov kurs-, konferanse- eller møtedeltakerne har. I etasjen under har vi plenumsalen The Box med plass til 400 konferansegjester, og vi har to messehaller på henholdsvis 5500 og 7500 m2 som kan brukes til alt fra messer, store konferanser og kongresser til TV produksjoner, konserter og idrettsarrangementer. Vi har store mingleområder for kurs- og konferansegjester og en såkalt catwalk, en lang elegant korridor mellom møterommene på begge sider, en bar i den ene enden og en mobil scene på 18 meter i den andre. Her holder vi alt fra vinkurs, moteshow og tangokurs til kick offs og presentasjoner. Fra scenen kan vi ha DJ, kjøre quizz eller ha en «speakers corner» med foredrag.  Vi kan legge opp til langbord i lunsjen eller samle alle konferansedeltakere rundt baren til kurs i drinkemiksing eller et lite vinkurs. Eller vi overrasker med å tilby en liten overraskelse fra kjøkkenet. Sånt liver opp og vekker deltakerne. Og vi kan dekke på til middag for flere tusen konferansegjester. X Meeting Point er virkelig mulighetenes møtearena, forteller Gyrid.

X_47.jpg

Klassisk moderne

Møtelokalene er klassisk moderne – ikke ultra trendy som går av moten etter kort tid. Fargene er dempet elegante i gråtoner og hvitt kombinert med treverk i naturfarger. Gulvene er i lys betong og vegg til vegg tepper i brunt og blått, som trekker tankene mot norsk natur. Mellom møterommene er veggene formet i det som minner om hvite isfjell, med neonstriper i turkis som forsterker det hvite i isfjellene og den nordiske følelsen av nordlys. Møblene kan fort minne om blankslipte steiner i naturen. Lekkert gjort. Møterommene har state of the art teknisk utstyr og lydisolerte glassvegger ut til mingleområdene. 

X_60.jpg

Skreddersøm etter behov

-Konferansekunden bestemmer det meste når hun gjør bestillingen. Vi tilbyr en grunnpakke per kursdeltaker. I den ligger møterom, overnatting, frokost, lunsj og middag. Men så kan kunden legge til eller trekke fra etter behov. Vi kan bidra med det meste – foredragsholdere, underholdning, utvidet servering, pauseshow – ja, det er vel bare fantasien som begrenser. Men hvis kunden ikke ønsker overnatting eller middag, så tas det ut av pakken. Her kan vi skreddersy nøyaktig det kursdeltakerne ønsker, forsikrer Gyrid.

Fullt utbytte

-Vi anbefaler kundene å legge en overnatting inn i pakken, hvis mulig, skyter Ellen Arnstad inn. –Det er viktig for totalopplevelsen av vårt konferanseunivers. Målet med konferansen eller kurset er både faglig og sosialt utbytte. Og ved å ha konferansedagene i X Meeting Point, middag i trivelige Gård, overnatting i hyggelige MOXY Oslo X og frokost i lekne MOXY Lobby får konferansedeltakerne en unik og mangfoldig opplevelse og får virkelig fullt utbytte av kurset, konferansen, møtet, eventet eller messen, understreker hun.

X_9.jpg