DJB PARTY_450x300.jpg

Det finnes så mye rart der ute og vi har derfor ryddet litt opp for å presentere Lyd og Lysutleie for bedrifter og privat personer på en helt ny måte.

Vi har delt inn alt av lyd i 2 forskjellige deler, en del er det vi kaller “wrent a Wreck”. Istedenfor å ta inn rimelige varer av dårlig kvalitet, har vi valgt å tilby kvalitetsutstyr som vi har skiftet ut til en rimelig penge, dette muliggjør at du som ønsker å holde budsjettet nede kan få det rimeligste alternativet på god kvalitetslyd.

Det er ikke lett å vite om lyd fra en leverandør er bedre enn en annen, så når en sammenligner andre leverandører med våre priser. Så er det viktig å vite at vi kun har lydutstyr av høy klasse innenfor dette segmentet, da vil du også få en bedre lydopplevelse på din fest.

DJ Booking Norge AS har som mål å få gitt kunder rett utstyr til rett pris, dette gjør at vi kan gi den beste prisen på utleie av lyd og lys samt scene og annet en har behov for på en konferanse, kundefest eller på julebordet eller kanskje sommerfesten.

Vi kan forvandle ett kjedelig lokale til ett mer fargesprakende og stemningsfylt lokale, se illustrasjonsbilde under:

DJ booking_400x189.jpg

Vi kan også bytte ut den tradisjonelle røde løperen med ett gulv med led lys, da ser det ut som at folk kommer inn på stjernene,

Du kan se mer på våre videoer og bilder her: KLIKK HER!

Det er ofte de små tingene som gjør den store forskjellen, vi har kunnskapen om å få til akkurat dette og vi har ett godt team med artister, DJs og teknikere som kan hjelpe til med å løfte eventet til nye høyder.

Ta kontakt med DJ Booking Norge AS eller 123lyd.no

Tlf: 90 53 29 29 / Web: djb.no og 123lyd.no

DJB1a.jpg