I en tid med strenge reguleringer innen bemanningsforetak, gir YTFOR bedriftsledere den nødvendige fleksibiliteten i en stadig skiftende forretningsverden. Denne plattformen kan radikalt forandre måten du som leder administrerer arbeidsstyrken på.

Å drive en virksomhet kan til tider være svært krevende for de aller fleste ledere. YTFOR gir bedriftsledere den essensielle fleksibiliteten til å leie ekstra arbeidskraft ved behov, og samtidig tilby overskuddsmannskap til andre bedrifter. Denne tilpasningsdyktige tilnærmingen reduserer betydelig risikoen for permitteringer og oppsigelser, mens den gir bedriftene større kontroll over arbeidsstyrken, sier Torben Olden, en av gründerne av YTFOR. 

– Med YTFOR får bedriftseiere rett og slett et kraftig verktøysett som gjør at de kan håndtere arbeidskraftutfordringene, samtidig som det gir trygghet i form av fleksibilitet og kostnadseffektivitet. Uansett hva du måtte ha behov for, kan YTFOR være plattformen for deg, hevder Olden.

Ytfor Torben.jpg

Mange fordeler

Det er ineffektivt og lite fleksibelt å henvende seg «tradisjonelt» til utleier eller innleier for å få tak i arbeidskraft eller leie ut arbeidskraft. I perioder der arbeidsgiver har for lite arbeid, er det vanskelig å leie ut sitt overskuddsmannskap. Ofte ender denne problemstillingen i permitteringer, forteller Geir Kottum, medgründer av YTFOR.

– Vårt mål er å gjøre arbeidskraftformidlingen enklere og mer fleksibel. Vår visjon er å tilgjengeliggjøre all tilgjengelig arbeidskraft gjennom en solid, brukervennlig digital plattform. Denne digitale innovasjonen lar deg trygt styrke din bedrifts motstandsdyktighet mot svingninger i oppdragsmengden ved hjelp av automatiserte kontrakter, enkel administrasjon og brukervennlige metoder. Dette er arbeidskraftformidling i sin optimale form, understreker Kottum.

Kottum forteller videre at de har gjort det svært enkelt å søke, sortere, filtrere, evaluere og sammenligne arbeidskraft – alt med bare noen få tastetrykk og klikk.

– Ved å bruke vår løsning unngår du unødvendige mellomledd og kostnader, da vi har strømlinjeformet hele prosessen for å finne den beste tilgjengelige arbeidskraften som passer perfekt til dine behov.

 

Lei inn arbeidskraft

Ifølge Olden gir YTFOR deg enkel tilgang på arbeidskraften du trenger – når du faktisk trenger den.

– Vi samler inn tilgjengelig mannskap fra ulike bedrifter og gir deg tilgang til det beste utvalget. Dette gir deg muligheten til å leie inn akkurat den arbeidskraften som passer best for dine behov. Klare kategorier og enkel filtrering sikrer at du finner akkurat den kompetansen du søker, sier Olden.

Book en demo

 

Lei ut arbeidskraft

Det kan være mange grunner til at virksomheter ønsker å leie ut arbeidskraft, mener Olden.  

– Det kan for eksempel dreie seg om for få oppdrag, for mange medarbeidere, eller man risikerer å måtte permittere eller si opp ansatte. For å begrense risikoen knyttet til tap av kompetente medarbeidere, kan det være mer lønnsomt å benytte vår plattform for utleie. Ved å leie ut overskuddsmannskapet ditt, kan du, som tidligere nevnt, unngå mulige permitteringer, redusere sjansen for permanent frafall og hindre overbemanning. Dette gir en uvurderlig trygghet for deg som leder.

– Digitalisering er veien å gå, spesielt innen arbeidskraftformidling. Vår plattform for inn- og utleie av arbeidskraft mellom bedrifter representerer fremtiden innen HR og bemanningshåndtering. I tillegg, ved å dele overskuddsmannskap på tvers av organisasjoner, bidrar YTFOR til å redusere unødvendig ressursbruk og fremmer dermed bærekraft og sirkulærøkonomi. Dette gir positive ringvirkninger for miljøet og økonomien, avslutter Olden.

Registrer deg gratis

 

Praktisk info

 • Når det kommer til kostnader, tar vi oss ikke betalt før en innleieavtale blir effektuert. Hvis du vil leie inn, betaler du kun oppgitt timepris, men leier du ut, betaler du fem prosent av avtalt timepris. 
 • De som ønsker å leie inn eller ut arbeidskraft, må ha et organisasjonsnummer, og det må opprettes en brukerprofil, noe som tar noen få minutter.
 • Ved å bruke YTFOR-plattformen sikrer du at alle kontrakter og annen dokumentasjon er på plass, i henhold til enhver tid gjeldende lover og regler. Både innleier og utleier kan derfor føle seg helt trygge på at det juridiske er i orden.

Fordeler med YTFOR

 • Rask, enkel og sikker kommunikasjon
 • Ressursbesparende både for de som leier ut/inn 
 • Enklere å koordinere/planlegge 
 • Bedre fleksibilitet for alle parter 
 • Reduserer risikoen ved å ha for mange ansatte 
 • Partene «eier» prosessen selv 
 • Sørger for at innleid arbeidskraft også fra utlandet blir innenfor regelverkets rammer 
 • Mindre «svart arbeid» 
 • Færre permitteringer for bedrift og lavere utbetalinger for den norske stat
 • Kontaktinformasjon:

  E-post: torben@ytfor.no

  Telefon: 93477177