Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
arrow_upward
vestlia hotell_900x599

Konferanse på Geilo

FAKTA

  • Møterom: -
  • Jacuzzi: Ja
  • Spa: -
  • Restaurant: Ja
  • Kapasitet: -
  • Fitness/Gym: ja
  • Dobbeltrom: -
  • Spabehandling: ja
  • Enkeltrom: -
Buskerud

Konferanse på Geilo

Vestlia Resorte - ski, spa, golf

Velkommen til Vestlia Resort, et av fjell-Norges flotteste spahoteller.  Her skreddersyr vi din konferanse, aktiviteter og andre arrangementer som din bedrift ønsker. 

Kombiner møter, seminar og kurs med fjellaktiviteter HELE året. Kom dere ut av byen og opplev vakker natur og frisk luft. Vestlia Resort på Geilo ligger i smørøyet hva angår skikjøring, langrennsspor, sykkelløyper, rafting, flotte fjellturer og golf. Hos oss er det kort vei fra dress til fritidsklær. Vi har også et splitter nytt badeland, en delikat SPA-avdeling og egen bowlinghall med 8 baner. Vi har en stor aktivitetsmeny vi kan tilby deg og dine ansatte og vi jobber tett med flere lokale eventbyårer og byråer i Oslo og Bergen

Konferansepakker
Vi kan tilby konferansepakker i forskjellige prisklasser. Hos oss er det mange som begynner sin konferanse på toget, med forskjellige oppgaver for å sette fokus på hva de nærmeste dagene skal handle om. Ankomst på Geilo i løpet av formiddag eller ettermiddagen.

En standard konferansepakke hos oss får du blant annet dette;

Overnatting Frokost Lunsjbuffet eller 2-retters lunsj / 3-retters middag Møterom tilpasset din gruppe / Kaffe, te, frukt og grønt / Mye og god oppmerksomhet fra kursvert eller vertinne. / Gratis inngang i Geilo`s største familiebad på 750 kvm med svømme – og aktivtetsbasseng, boblebad og prøv vår vannsklie på hele 82 meter fra 4 etasje og inn i bassenget. / Gratis inngang i vårt flotte treningsstudio med både spinningsal for 20 personer og yogasal til 20 personer. Vi har instruktører. Gratis parkering i vårt nye parkeringshus under bakken

Priser kurs & konferanse
Vi har ulike priser i forhold til dag og hvilken sesong vi er i. Kontakt våre selgere for et godt pristilbud. Bookingsjef Erika Eriksson

 

Send forespørsel

Send e-post direkte
Gard & Daniela_990x396_cropped_876x386

Lidenskap og omtanke i 365 år

Sundvolden Hotel ligger idyllisk til midt mellom Steinsfjorden og Tyrifjorden med Krokskogen og Kongens utsikt i ryggen. Hotellet er sentralt plassert i forhold til Oslo og Gardermoen ved porten til Nordmarka.

FAKTA

Konferansehotell Sundvolden
vestlia hotell_900x599

Konferanse på Geilo

Velkommen til Vestlia Resort, et av fjell-Norges flotteste spahoteller.  Her skreddersyr vi din konferanse, aktiviteter og andre arrangementer som din bedrift ønsker. 

FAKTA

Konferansehotell Geilo
Hilde Brevig

Norefjell konferanse - noe å glede seg til

En Norefjellkonferanse skal skape stor verdi for kunden, og gi minner for livet. Vi oppfordrer derfor til å sette av tid til aktiviteter, samt til å nyte våre fasiliteter og den flotte naturen. 

FAKTA

Konferansehotell Noresund