Hotellet har spa med innendørs basseng, badstu og boblebad. Store uteområder, konferanse og selskapslokaler. Aktiviteter med blant annet idrettshall, fotballbane, villmarkscamp, tennisbaner, sandvolley m.m

Unike Hankø Hotell & Spa er et historisk hotell, grunnlagt i 1877. Hotellet ligger på idylliske Hankø, en øy utenfor Fredrikstad. I hotellhagen har vi arrangerer vi grillaftener, bryllup, selskap, konserter m.m. Vi har bygget et eget kapell, som er vigslet og med samarbeid med Onsøy sogneprest, ligger alt til rette for bryllup med alt samlet på et sted. På Hankø skal du oppleve god service, god og rikelig mat i en avslappet atmosfære.

Vi har en rikelig meny både på land og på vann, rett utenfor døren, for alle som ønsker en ekstra aktivitet i tillegg til konferansen/eventet/selskapet.

MATBORD.jpg

Send oss din forespørsel her!

 

Smittevernkunnskap

Det skal være trygt å bo hos oss

Kjære gjest, i tråd med retningslinjer fra myndighetene, ønsker vi å informere om de smittevernstiltak som er iverksatt hos oss.

  • Minst 1 meter avstand mellom alle bord og sittegrupper. For å ta deg i mot på en trygg og god måte har vi plassert ut Antibac i alle fellesarealene på hotellet og restauranten. Alle gjester bes benytte hånddesinfisering gjevnt i løpet av sitt opphold.
  • Hele hotellet blir rengjort i henhold til Folkeinstituttets anbefalinger. Vi legger spesielt vekt på dørhåndtak og berøringsflater som blir vasket over hver dag.
  • Vi oppfordrer alle gjester til å betale med berøringsfrie kort eller VIPPS, kontanter kan dessverre ikke benyttes

Alle våre ansatte kurses i smittevern og blir fortløpende orientert om Folkehelseinstituttet sine anbefalinger og oppdateringer. Vi takker for din forståelse og ønsker deg hjertelig velkommen til vårt idylliske hotell på Hankø!

basseng-min.jpg